NurCeren00 Mavikusss 16+2 daha kilo almadım. Sadece her ay regl olacağım zaman yaklaşık 2 kilo fazla çıkıyordum. Regl bitince hemen gidiyordu o 2 kilo. Regl şişliği diyordum ben ona. O kaldı 🤷🏼♀️ Ama kişiden kişiye çok değişiyor.
MinikMaya Mavikusss ilk uc ay hic kilo almadim. 4. Ve 5. Ayda birer kilo aldim. Sonra hizli kilo almaya basladim. Suan 30 haftaligiz 9 kilo aldim toplamda
zehranurr Mavikusss 22 haftalığız daha almadım. Çok erken haftalardasınız almamaya çalışsanız çok daha iyi olur.
Hatice1803 Mavikusss şimdi iştah açılır 8 haftadan sonra kapanır bende de öyle oldu 7 haftaya kadar önüme gelen herşeyi yiyordum sonra tiksindim hwrşeyden
Goksugul Mavikusss eskiden ne yiyorsam onu yiyorum hiç değişiklik yapmadım.Hamileyim diye daha fazla yemedim hiç.Sadece muz ve cevize dikkat ediyorum o kadar. Çok şükür bebeğim de sağlıklı🥰
busranr06 Mavikusss evet inanılmaz bulantım var hala 71 ile hamıle kaldım şuan 63um🙈ama alırsın yakında diyolr ben memnundum kilomdan ya 😆
Gnlcngz Hep almayanlar yazıyor, ben de bu zinciri kırayım bari. 20. Haftayı doldurduk ve 4 kilo aldım 🤦🏼♀️
Serpilbb Mavikusss ben 20. Haftada tartıldığımda 1 kilo almıştım sadece şimdi 25. Haftadayım henüz tartılmadım ama göbeğim baya büyüdü 1 ay içinde muhtemel 1 yada 2 kilo daha almışımdır. Ama kendinizi biriyle karşılaştırmayın her vücut farklı bazıları birden alıyor bazıları yavaş yavaş
Littlespy Mavikusss 20+6 dayım ilk 14 hafta 6 kilo verdim bulantılardan dolayı, 14. haftadan sonra da 1 kilo aldım.
Gul76 Mavikusss ilk 2 ci ayimda 4 kilo aldim şuan 32 haftaligim 51le hamile kaldim 67yim suan 16 kilo almisim
Mom726272 Mavikusss hamile olduğumu öğrendiğimde 5+4 tü 52 kg dım şuan 19+4 haftalık bebeğim 55 kiloyum