Aleyna_3453 Kızlar benim de size acil bir sorum olucak 32+3 haftamdayım inanılmaz bir diş ağrım var sirkeli su ile gargara yaptım aynı şekil karanfil koyuyorm parol kullanıyorm ne yapsam geçmedi 32. Haftasında olup dişine işlem yaptıran varmı
suscarparimm Aleyna_3453 canım 31. Haftamdan beri diş ağrısı çekiyorum hatta aynı postu bende açmıştım şuan diş ağrısı ile uyandım tuzlu su karanfil buz kompres ne varsa yaptım uyuyamıyoeum geri ağrıdan
Myworld34 Aleyna_3453 diş ağrısı çok kötü ya insanı ağlatana kadar sızlayip sonra kendiliğinden geçiyor
Aleyna_3453 suscarparimm Doktoruma sordum yaptırabilirsin tedavi dedi ama ben korkuyorum bebeğe birşey olur diye de sabahı bekliyorm gidicem konuşucam doktorumla bu şekilde de çok zor çünkü uyutmuyor ne yapsam geçmedi ağlıyorum ağrıdan o derece kötü
suscarparimm Aleyna_3453 Aynı şekilde ama benim son haftalarım o yüzden işlem yaptıramıyorum mecbur çekiyorum daha uyumadım
Aleyna_3453 suscarparimm Çok geçmiş olsun size de bugün ben işlem yaptırdım içimi çok rahatlattılar 8 hafta dayanabilicekmisin dedi doktorum çocuğa bu şekilde yansıtmam da sıkıntıymış zaten yapıyorlarmış normalde İşlem öyle benim gibi 3 trimester dönemde olup gelen varmış Rabbim Korusun evlatlarımızı İnşallah ama korkmadım değil yani kaç tane doktor sordum danştm öyle yaptırma kararı aldım sizinde İnşallah az kalmış Sağlıkla kucağınıza alırsınız hemen kurtulursunuz diş ağrınıZdan 🤲🏻
suscarparimm Aleyna_3453 Ay vallahi dün tramvaydı benim için bir yandan kasık ağrılarım başladı bel ağrısı öbür yandan diş ağrısı sabah 7 ye kadar ağladım bir ara dişinol bile kullanmayı düşündüm saçlarımı yolacaktım resmen
Aleyna_3453 suscarparimm Çok zor gerçekten Rabbim yardımıcınız olsun Rahat bir doğum nasip olsun Sağlıkla kucağınıza Alırsınız unutursunuz tüm çektiğiniz sıkıtıları İnşallah