Aysun7123 Urfadayız ve buraya geldiğimden beri ciğerden vazgeçemiyoruz e canım da istiyor insanın canı hamileliğinde kelle paça çorbası ister mi benim istedi😂😂 peki sizler ciğer yiyor musunuz zararlı mıdır sizceee 9+4 teyim
suscarparimm Aysun7123 Kız bende urfadayım Ciğer çok zararlı sakatat ürünü olduğu için hiç tüketmedim vallahi
Aysun7123 suscarparimm ilk trimester dönemi zararlı diyorlar ama doktorum hiç sakıncası yok dedi herşeyi ye hazır tavuk ve hazır yoğurt hariç
suscarparimm Aysun7123 Ben urfalı değilim sakatatda çok sevmiyorum duydum bahanem oldu hiç ağzımı sürmedim tam tersine hazır pastörize edilmiş yoğurt öneriyor doktorlar hangi doktora gidiyorsunuz ?
Aysun7123 suscarparimm lotus hastanesi Osman Konyalıya gidiyorum biraz yaşlı bir doktor ama cok tecrübeli herkes de tanıyor genellikle
Hne Aysun7123 çoğu doktorlar ilk üç ay önermiyor ama benim doktorum aşırıya kaçmadıkça, temizliğinden ve iyi piştiğinden eminsen yiyebilirsin dedi çünkü bende çok severim ciğeri ama nasip olmadı gidip yemek henüz
Aysun7123 suscarparimm cok teşekkür ederim siz de inşallah rabbim herkesin bebeğimi sağ Salim kucağına aldırmayı nasip etsin ❤️
CansuDRY Aysun7123 Ben ciğerin sakatat olduğu için yenmemesi gerektiğini sanıyordum. Sonradan öğrendim ki çok yüksek oranda A vitamini içerdiği için ve A vitamini fazlalığı gebelikte riskli olduğu için yememek gerekiyormuş. Siz de tadında bırakın bence.😊 Sağlıkla gelsin bebeğiniz.🙏🏻
Aysun7123 CansuDRY cok teşekkürler canım bende cok nadir ayda bir yiyorum diyebilirim yoksa her hafta tüketen birisi değilim 😍
Nelmali Aysun7123 ben de urfadayım çok sık değil ama yiyorum ciğer iyi pisirmelerini istiyorum sadece