Sinemhasan 2li taramam da çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktor her hastama yaptiriyorum ama sen bilirsin dedi bende yaptirmak istemedim sizce yaptirmalimiyim
Melike Sinemhasan 2 li yaptırdım temiz çıktı, doktorum 4lü de istedi onu da yaptırdım. En kapsamlısı 4lü test yaptırın bence.
Ayceycev Sinemhasan 2li yaptırdıysan 3lü 4lü yaptırma dedi bana doktorum kafan karışır dedi.. bebeğe ayrıntılı baktıkları detaylı ultrason oluyor zaten detaylıya da gireceksiniz, ben doktoru dinleyip yaptırmadım
micky Asıl yaptırman gereken 4 lü.Tüm organlarına ve el kol parmaklarına bakılıyor.2 li tarama sadece down sendromu var mı yok mu için diye biliyorum.
Sinemhasan micky ama normalde ulturosun da bakiliyor herkerine 15 haftaligiz bobreklerine midesine beynine heryerine bakildi
micky Sinemhasan Örneğin Allah göstermesin kalpteki bir problem ultrasonda gözükmeyebilir.En ufak bir örnek.
Ozge20ulu Sinemhasan Benim ikili test temiz çıkınca detaylı ultrason yeterli demişti çünkü prof doktorum Doktorun ne diyor bu konuda bazıları istiyor bazıları istemiyor
buglemmom99 Sinemhasan 2li yapılıp sorun çıkmadı ise sende kendi isteğin ile yaptırma Zaten 2li de down sendromu tespiti yapılıyor sıkıntı var ise doktorun yaptır veya yaptırma diyor
micky Bu arada 4 lü test dedikleri detaylı diye bildiğim için yaptırmanı öneriyorum.Eğer 4 lü ayrı detaylı ayrı bir şeyse detaylıyı yaptır.
Esra-sari Sinemhasan insanları yanlış yönlendirme bence söylediğin sonuçlar bile yanlış oku araştır sor öğren sonra bilgilendir lütfen
Sinemhasan Deniz-Demirin-Annesi hemen hemen hepsi ayni seye bakiyor ikiliyle diye biliyorum ama 2li tarama doğruluk payi daha yuksek
Deniz-Demirin-Annesi Sinemhasan peki 2li iyi çıkıp da diğerlerini yaptırmaya gerek var mı gerçi doktorum sanırım 3lüyü de yapcak