ebru23 Fatmakba ohooo 🤣🤣 daha cok erken ben 40+5 de dogum yaptim 40 hafta bi dolsun saglikla gelsin ins
Kardelen21 37+4de açılman başlamış bebek doğum kanalında demişti doktor :) bende o heyecanla ortalığı ayağa kaldırdım doğum yapcam bir iki güne kadar diye :) bugün 39+4 olduk yapamadım 😂😂
Fatmakba @BTSG04 erkek cnm uykular haram oluyor inan hiç uyku uyuyamiyorum şuan saat 4 uyanmışım nefesim kesiliyor
sevimli33 38+0 olduk , geceleri asla uyuyamıyorum toplamda -4 saat anca onda kesik kesik. Allah hepimizin yardımcısı olsun☺️
Kardelen21 sevimli33 4 saat nimet şuan benim için. Seni korkutmak istemem ama 1 hafta sonra 2 saate şükredeceksin oda kesintisiz iki saat değil 😢 4de uyuyup 6ya kadar 3 defa uyandım bu gece en son 6da uyanınca sinirimden tekrar uyumaya çalışmadım ev temizlemeye başladım 😂
sevimli33 Kardelen21 yaaa daha ki kötüsü de mi var 🙈🙈 gerçekten uykusuzluk sinir yapıyor halsizlik yapıyor herkeste böyle ki acaba
Kardelen21 sevimli33 inşallah herkeste böyle değildir resmen Allah düşman başına vermesin diyeceğim hale geldim. Doktorum ‘Passiflora’ diye bir şurup yazdı rahat uyumam için ama o bile uyutmuyor. Doktorunuza sorun uygun görürse alın belki sizde işe yarar