ug_fa-3diplomalianne Kızım pek nazlı çıktı teyzeleri 39+5 olduk hala gelesi yok iyice sabırsızlandım . Elbet vakti zamanı var sağlıkla hayırla gelsin ama dayanamaz oldum görmeden bilmeden özlemek böyle değişik bi duyguymuş 💕
Zelisss1105 Aynıyız günümüz bile aynı bizim kızda gelmek bilmedi bizde beklemekten sıkıldık 😂 agrın felan var mı
Kardelen21 Bir 39+da benden olsun ozaman :) 39+4 olduk ama sancım nişan filan hiç bişey yok uykusuz geceler var sadece ve bolca stres 😔
gulnihal89 39 haftalikken carsiya falan gidebiliyo musunuz alışveriş vs için dolasabiliyo musunuz arkadaslar
Muso gulnihal89 valla ben çıkabiliyorum ama çok yoğun bir baskı oluyor aşağıya doğru. Uzun uzun dolaşılmıyor
Kardelen21 gulnihal89 çıkıyorum ben çokta zorlanmıyorum açıkçası sadece ayaklarımın altı yanıyor bi süre sonra
ug_fa-3diplomalianne gulnihal89 valla canım dün diil önceki gün annemle alışverişe gittim dün kardeşimi doktora götürdüm bugünde kendim hem hastaneye hem taksit ödemeleri için çarşıya gittim şükür rahatım ama işte fazla ayakta kalınca çabuk yoruluyorum
ug_fa-3diplomalianne derya46 Allahım razı olsun canım benim Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin