Kbra_gl 32+4 haftalık hamileyim ama bebeğimin iki gündür hareketleri yavaşladı yani gün içerisinde gece yatınca çok hareket ederdi ama iki gündür az az ediyo bu normal bi durum mu neden böyle olur yaşayanlar var mı 🤔🥺
A1_ Kbra_gl bebek büyüdük çe alan daralıyor canım hareketler i ister istemez yavaşlıyor ama sen yine de takip et doktorum bana günde 10 kez hareket etmesi gerekiyor demişti.
Burcuckmk Kbra_gl ara ara bebek haraketleri yavaşlar canim hic haraket etmemesi riskli olabilir ama ara ara da olsa haraket ediyorsa korkma
Anne_adayi57 Kbra_gl benimde öyleydi canım uyandırmak için sürekli göbeğimle oynardım baskı uygulardım o zaman hareket ederdi icim o.zaman rahatlardı
Cnsemrh Kbra_gl 35+4 üm benimde öyle 2 gündür hareket ediyo ama yavaş yani az. Cuma kontrole gdcem bakalım
Asyaayaz1 Yeri daraldığı için kısıtlanmıştır hareketleri günü içinde azda olsa hissettiğiniz takdirde korkmayın🌸
GzmKa Siz aşırı hareketliyseniz ondandır. Bende de o haftalarda tam oyle olmuştu. Ama acaip yorulacagik seyler yaomistim. Biz hareket halindeyken amniyin sıvısı sallandikca uyuyormus bebek
Anne_adayi57 Kbra_gl azda olsa hareket ediyosa sıkıntı yoktur canım yinede sürekli kontrol et için rahat etmezse acile gidersin ama korkma herkes aynı şeyi soyluyo yeri daraldığı için genelde fazla hareket edemiyorlar
Rabiahasan25 Kbra_gl haŕeketlerini kontrol et canm 10dan fazla oynuyosa sknti yktr stres yapma bnde haftalrdym bgn ck yuruyus yptm galiba bzm minnak uykuda snde cikolata ye sirt ustu uzan karnina yavs yvs oksa kns bebisinle ins hic bsyck olmz rabbim size bagislasin🥰