ikimelekannesii22 Elisa23 bende iphone kullanıyorum iphoneden baska telefon kullanamam verdiğiniz paraya değen bir telefon 👍🏻
Elisa23 Ayse32 7.500 128 gb buldum bi yerde eski kutu 0 yani sarj aletide kulakligida var suan kulaklik ve sarj aleti vermiyorlar
Ayse32 Elisa23 evet kardeşim yeni aldı 11 şarj aleti ve kulaklık çıkmıyormuş içinden artık eski kutu sıfırsa al bence canım 7-8 alma cünkü birkaç sene sonra onların güncellemesi gelmeyecek artık 11 perde A13 bionic işlemci var ve 6-7 sene en az götürür seni sonra da satarken zarar etmezsin. Diğer telefonlar birkaç senede üçte 1 fiyata düşüyor ama ıphone cok değer kaybetmiyor ve elden karması cok kolay
Hayal_bebek ozlemksu xiaomi ben kullanıyorum redmi note 8 suyun içine düştü hala gavur gibi çalışıyor betonun üzerine kaç sefer düşürdüm çizik yok. Artı xiaomi şirketinin patronu daha önceden apple şirketinde ortaktı altı üstü ısırılmış elma logosu yok yani ki ben iphone sevmem ve şuanda xiaomi dünya birincisi iphone na kafa tutar. 🖤
Elbet-birgun-kavusacagiz Hayal_bebek xiaomi bende 9 prosunu almak istiyorum arkadaslarim kullaniyo iphone kamerasindan daha kaliteli cekiyo şahşen iphonenin bi adı var diye dusunuyorum
MDT Elisa23 ben 1 senedir ıphone 11 pro max kullanıyorum. Eşim doğum günü hediyesi olarak almıştı. Ben alacak olsam o kadar para vermezdim açıkçası. Kötü bir tlf olduğundan değil asla çok iyi bir tlf ama daha ucuzu da aynı işi görüyor bana göre. Belki bu diğerlerine göre daha uzun ömürlü olur tabi orasını bilemem.
Filizaybars Elisa23 7plus kullanıyorum 5 yıldır çok memnunum 11 e hiç gerek yol fark da yok gerçekten alacaksan 7plus öneririm
Snm-9586 Ben Şubat ayından beri 11 kullanıyorum iPhone 7 den geçiş yaptım eşim doğum günü hediyesi almıştı 😇kesinlikle tavsiye ederim zaten en az 5 yıl götürür 7 veya 8 plus alacağına 11 almalısın kamerası,telefonun kullanımı, her şeyiyle efsane
Busra1129 Elisa23 al gitsin hazırda biriktirmissin alt model alınca üst modeller çıktıkça güncelleme gelme süreleri uzuyor ki aldıgında eminim ki en az 5 sene kullanırsın bende çok sakarım defalarca düşürdüm maşallah dayanıklı telefon ben büyüj telefon sewdiğim için kabada gelmedi bu şansı kaçırma bence🥰😂 🙏🏻
Azramina21 Elisa23 8 plus kullanıyorum . 3 yıldır memnunun bir sorun yok . Video ve fotoğraf kalitesi çok iyi . Parasının hakkını veriyor .
nilgundemirkoparan Bir kez iPhone kullanan bence vazgeçemez 😍 Androide göre iOS çok daha güzel bir işletim sistemi 🙏🏻 Ben telefonun yanı sıra iwatch seri 6 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Busra1129 Elisa23 tek sorun sarj aletinin başlığı çıkmıyor kablosu biraz farklı ama oda trendyolda 60 tl başlıgı ben önceki telefonumun sarj aletini kullanıyorum sıkıntı olmuyor
Elisa23 Busra1129 iste ben bitane buldum 128 gb. Mor 7 buçuk 2 yıl garantili sarj aleti ve kulaklik var 0 kutu
Zehrali54 @Elisa23 bende iphone 11 kullanıyorum ve iphone delisi bir insandım ama iphone 11 banada biraz kaba geliyo iphone degil gibi sanki 7 plus veya 8 plus alabilirsin bence daha guzel bence
Elisa23 Zehrali54 kaldırılmış onlar 8le 7 birbirine benzedigi içinmis sanırım pek anlamadim satisi sadece net uzerinde var
Esrakuku Iphone 6s kullandım 6 yıl şubatta eşim bana süpriz ıphone 11 aldı cok memnunum ıphone başka telefon kullanamam🤣
Busra1129 Elisa23 bence güzel bend emır istiodum telefoncudq beyaz oldugu için beyaz almış ve bende 7 bin e almıştım hatta fiytı ben aldıgıma göre uygun kaçırma bence ama internet üzerinde mi telefoncuda mı
Ezgice0 Elisa23 Iphone 11 kullanıyorum memnunum büyüklük olarak da rahat bana göre iç donanım olarak da rahat ben seviyorum memnunum öneririm de 😇 zaten uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Alıcakken alabildiğiniz en yüksek modeli almakta fayda var. alt modellerini de kullandım bir olduklarını hiç düşünmüyorum.