KezibanUan Kızlar 7. Ayımdayımm doktorum ayağıma bakıp ödem başlamış dedi napmam lazım ödemsiz bir hamilelik için 😊😊
Masallina KezibanUan bende de biraz vardi tuzu kestim yürüyüş yaptim ve tahlil yapti sonuca göre magnezyum eksikliği var var dedi magnezyum ilacina başladım . Cok şükür 3 günde siskinlikler indi.
Minikyigitali Bol bol yürüyüş yapıcaksın hamileliğin riskli değilse tabi, tuzu şekeri bırakıcaksın ve hamur işini az yiyceksin bide tabiki bol su içiceksin. Bendede ödem oluyo şişiyorum 35+5 haftalığım doktorum öyle söyledi ve faydasını görüyorum
Ebrublbl KezibanUan aynen canım bende tuzsuz hiçbirşey yemiyorum tadı gelmiyor sanki biraz da abartıyorum tabi ama 😃🙈
Ebrublbl Bende 35 haftalığım ayağımda ödem var bide ödem olan yeri hiçbir yere çarpmadığım halde morarmış biraz bende anlamadım 🤷🏻♀️
KezibanUan Ebrublbl arkadaşımınkide morarmış canım çok şişmiş doktor tansyonunu ölçmüş hemen gebelik zehirlenmesinden süphelenmiş ama bişey çıkmamış şükür yaz aylarındayız ya iyice ödem oluyo galiba
Masallina KezibanUan ben sağlık ocağına gittim. Ordaki doktorum öyle söyledi. Magnezyum eksikligi var diye. Ilaci kullan eğer gecmezse uzman doktora görün dedi. Ama verdiği ilaçla geçti. Demekki magnezyum eklikligim varmış.
Duyguynrky KezibanUan benim çok şükür hiç ödemim olmadı ama çok fazla turşu yiyordum doktorum ödem olmasın diye en başta yasakladı bende yasağa uydum ödem sıkıntım şimdilik yok