Berenduru 32.haftadayım koyu kahverengi leke gelmiş ve yeni farkettim aşırı korkuyorum ne yapmam gerekir. bugün aşırı trafikte kaldık ve yoruldum acaba bu sebep olur mu lütfen yardım
Haticem01 Berenduru hamilelikte genellikle kahve rengi akıntılar oluyormuş diye biliyorum ama eğer kendini stres altında hissesiyorsn doktoruna danış canım
bircivcivannesi Berenduru 30. haftadayim bugün uygulamanın bebek gelişimi bölümünde nişanla alakalı bilgilendirme vardı doğumdan 1 ay önce de gelebilir birkaç saat önce de diye nisan olabilir mi acaba diye aklıma geldi şimdi
Berenduru Haticem01 çok moralim bozuk doktoruma yazdım bekliyorun tşeekkür ederim cevap verdiğiniz için
Berenduru bircivcivannesi ama direk adet bitimindeki son lekelenme olur onun gibi. nişanda daha kırmızı olur diye okudum. normal yazanlarda var . stres yaptığım için daha çok olcak diye korkuyorum
bircivcivannesi Berenduru ay kafanızı karıştırıp boş yere strese sebep olmak da istemem doğrudur olabilir 🙈 kan kırmızı şekilde değilse siz de biraz rahatlayın stres etmeyin şimdilik Allah sağlıkla hayırlı vakitte kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi