svksym evet maalesef başıma geldi.28 haftalıkken kuyruk sokumunda şiddetli ağrı oldu. Başta bebek ağırlaştığı için sandım ama günden güne o bölgenin uyuşmaya başladığını hissettim. Artık tuvalete oturamaz hale geldim. Berbat bit haldeydim. Doktora gittik. Ortopedi anlamadı. Yanlış ilaç verdi, çok şükür ertesi gün anlamadığını farkına vararak bu kez fizik tedavi doktoruna gittim. O doktor anladı, iltihap toplamış dedi. Anında genel cerraha yolladı. Genel cerrah, çok ağrır, eğer dayanırsan delik açıp boşaltayım içini, dedi. O kadar kötü haldeydim ki zaten adım bile atamaz durumdaydım. Yapın dedim. Doktor içini boşalttı ve çıkanı gösterdi bana, çok kötüydü, hiç canım tatlı değildir ama dayanamadım ağladım. Çok canım yandı, o gece ve ertesi gün biraz sızladı, pansuman yaptık yaklaşık bir hafta. Ara ara aktı ve azalarak bitti iltihap. Bir de antibiyotik içtim o süreçte. Doktor çok iyiydi, bebeğine odaklan artık bunu düşünme doğumdan sonra bebek biraz toparlayınca gelirsin yanıma yine bir bakarız, dedi. Şimdi 33 haftalık olduk. Çok şükür iyiyim.