portakalcice Seydaisik Aslında nasip işi ve rahat olma k lazım. Gün aşırı denedigimjz zaman olmadı , çok az denedigimiz ay hamile kaldım . O ay olmaz diyodm ve gelecek aya artık diye düşünmemiştim hiç bebeği
Seydaisik portakalcice Aslında haklısınız çevremde düşünmüyorum diyenlerin hep o ay hamile kaldığını duydum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻
pamuk_anne Seydaisik gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor. En kaba tabirle bi gün yap bi gün yapma şeklinde 😊
[silindi] Seydaisik hiç düşünme akışına bırak adetin bittiyse deneyin ama hamile kalmismiyimdir diye düşünceyi sil aklından cnm bu şekilde zor olur senin icin
Seydaisik [silindi] Evet canım öyle yapıyorum ama bundan önce kimyasal gebelik geçirdim düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı 🌸
[silindi] Seydaisik bende kimyasal geçirdim evlendikten 7 ay sonra 8.çıktı ayda tekrar gebe kaldım şimdi ikinci kızıma hamileyim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ saglim
Smyyetekeli Seydaisik düşünme bide çünkü ne zman düşünmez isen o zman oluveriyor olsun diye denersen zaten sırf onun için yapınca olmaz yani uzmanlar da böyle söylüyor