Kızlar nasıl başlasam bilmiyorum, biraz uzun olabilir yazacaklarim. İlk gebeliğim ve hamileliğimin başında bebek görünmedi, doktor mol gebelikten şüphelenmisti. Eşimle dünyamız başımıza yıkıldı çok ağladık bir hafta boyunca napacagiz dedik vs neyse bir hafta sonra başka bir doktora gittim çok şükür bebek de var kalp atışı da dedi. Boşa üzülmüştuk.12. haftada ikili tarama yapalım dedi doktor ah keşke yaptırmasaydim hayatımda verdiğim en kötü karar olabilir çünkü ense ve burunda bir sikinti yok demişti doktor. Eğer kan vermeseydim içim rahat bir şekilde gidecektim ama kan verdim ve risk çıktı. Ama benim doktorum 1/385 risk olmasına rağmen sorun yok dedi ve bir şey istemedi. En şaşırdığım bu oldu çünkü başkalarında bu risk olunca doktorlar olumsuz konuşuyor benim doktorum sorun yok dedi. Neyse detayliya devlette girdim ama çok kısa sürdü sorun yok dediler. Ben de rahatladim gibi biraz ama en son doktora gittiğimde bebeğimin boyu haftasına göre iki üç hafta kisa çıktı. Doktorum eşin kısa mi dedi evet çok uzun değil dedim o zaman normal sorun yok dedi. Benim ama hep aklımda bir soru işareti var. Doktor her şeye sorun yok normal diyor özel hastane bu arada ve işinde iyi bir doktor yani bilindik biri. Buna rağmen ben hep kaygı içindeyim, vesvese sürekli üstümde. Namaz kuran her şeyi yapıyorum ama geçmiyor. Gündüzleri yalnız olunca ağlıyorum sürekli bebeğim iyi mi diye.Hep aklıma ya özel bir çocuk olursa diye geliyor. Ben tabi ki ne olursa olsun onun annesiyim ve ona gözüm gibi bakarım ama yine de insan düşünmeden yapamıyor. Fetal DNA ya da amniyosentez de hiç yaptırmak istemedim çünkü eşim boşa evham yapıyorsun ne olursa olsun bizim cocugumuz o diyor. Başka doktora prof veya doçent randevu bulmaya çalışıyorum malum covid dönemi asla randevu yok paralı muayenede bile yok. Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar yoruldum ki. Vesvese ve kötü düşünce için bana dua edin lütfen ismim Betül, kimin duası kabul olur bilinmez çocuğumu sağlıkla sıkıntısiz kucağıma alayım inşallah dualarınızı bekliyorum