Aysenurkaymakmaz Merhaba kızlar , bugün doktor kontrolüne gittik tirodim 4.3 çıkmış doktor hanım tedaviye başlaman gerek bebek için iyi değil dedi sizin de başınıza geldimi tedaviden sonuç aldınız mı
Sedasmsk Aysenurkaymakmaz benimde 3.0 cikti doktor sınırda dedi yukselmemesi için 25 mg ilaca başlattı evet.bebegin gelişimini engelliyo zeka geriliği cücelik gibi ama ilaçlarla tedavi edilebiliyor canim
Zeyyyn Aysenurkaymakmaz 5 haftalıktan beri gidiyorum endokrine 1 ayda bir dozumuzu artıroyuz düşüş olmadıysa düşüyor şükür korkmayın ben yüksek çıkınca çok ağladım bişi olur diye boşuna üzdüm kendimi de bebeğide
Aysenurkaymakmaz Zeyyyn bende şuan sizin durumdayım bişey olurmu diye üzülüp duruyorum umarım herşey yoluna girer çok sağolun
Ilkayy Aysenurkaymakmaz ben her sabah ilac iciyorum benim troitlerim 5 ti. İlacı düzenli kullandığın zaman 1 ayda düşüyor değer
Zeyyyn Aysenurkaymakmaz benimki 10 lardaydı 3 lere filan düştü doktor muhim olan t4 değeri dedi sağllıcakla alırız evlatlarımızı kucağımıza Allahın izniyle 😊😊
lentil Zeyyyn t4 daha mı önemliymiş. Benm tsh bu ay düşmek yerine yükselişte t4 iyi bir değer aralığında ama. Önemli olan hangisi
Dry35 Aysenurkaymakmaz kaç haftalık hamilesiniz benim gebeliğimin 4-6-8 haftalarında yolunda idi herşey ve ömrüm boyunca hiç tiroid sorunu yaşamadım 15 haftada test yaptı doktorum 42lere yükselmiş apar topar bi endokrin ayarladım bi dünya para döktm ilaca başladım vs dün oldu bu olay neyse bebekte zeka geriliği olur vs dedi sinirlerim çok bozuk tabi ki ne gelirse Allahtan hatta postta açtım ama etkileşim almadı
Aysenurkaymakmaz Dry35 demi dışardan bakınca hiç bi sorun yok gibi ama dediğinzi gibi ne gelirse allahtan ama güzel düşünmeye calışıyorum bende
AESahin Aysenurkaymakmaz benim 6.50 ye kadar çıkmıştı doktorum acil düşürülmesi lazım dedi normalde günlük ilacın dozu 25 mg benim bir ay boyunda 50 mg kullandım 2.30 a kadar düştü ama gebeliğin sonuna kadar takibi yapılması ve hep 2 nin altında tutulması gerekiyor.
Aysenurkaymakmaz Dry35 merhaba bugün doktora gittim size de yazmak istedim doktor bunun için sıkılmanıza gerek yok ilaç tedavisiyle herşey yoluna girer hiç merak etmeyin dedi size de yazmak istedimm