N_ida_2308 Ftmagull İki kızımda ekşi yedim bunda tatlı yiyorum hemde inanılmaz şekilde çok ama buda kızmış doktor diyir
Temmuzaski13 Merynurii Merynurii vala alakasi yok bende eksi yiyorum surekli banada kiz dediler ama erkek😊
Sevde0281 Merynurii beeennnn yediğim tek tatlı şey çilek ve şeftaliydi. Şeftaliyi bir kez çileği iki kez yedim. Hergun limon turşu filan yiyordum
Yigitkeriminannesi Merynurii ben hamileligimin başında deli gibi ekşi ve tuzlu yerdim turşu vs. Asla tatlı bı sey canım istemezdi Erkek doğurdum 😂 Ama 25. Haftadan sonra filan tatlıya meyilim artti
81akmnfgn İnsanın ne sevdigiyle alakalı degil bence tatlı delisiydim asla dayanamazdım 18.haftadaym tatlı göresim gelmiyor bi oturusta 2 kilo erik yiyorm cinsiyet daha öğrenemedim ama 🥰kızımda da sürekli kek istiyordu canım
kaderelmci Merynurii valla hamileliğimin başından beri ekşi canım hiç istemedi hep tatlı yedim kızım olacak ablam da aynı benim gibiydi sadece tatlı yiyordu kız yeğenim oldu 😂
karanfilll Merynurii 2 hamileliğimde de tatlı yemedim. Hep canım ekşi tuzlu soğuk şeyler çekti. Çikolatadan bile kaçtım o derece 2 side erkek 😆😊
aaysenur42 Merynurii benim ilk gebeligim tatlı neredeyse hemen hemen hiç çekmedi genelde hep ekşi oldu tatlida araya girdi bazen ama cinsiyetimiz erkek 😂❤️
seda_00 Merynurii beennn kilo kilo limon yedim ekşi kattım yedim herşeye limon sıktım ogluşum olacak 😂ve hiç tatlı çekmedi canım
Seminn Merynurii tatlı delisi ben hamile kalınca tam tersi oldum tuzlu ekşi seyler yedim yep ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı oldu gerçekten😅
Nurssss Merynurii gece turşu diye uyanmıştım yeni hamileymişim asla tatlı yemedim ilk 4 ay sonrada tatlı asermeye basladım oğlum olucak😅
beydaayuzguul Merynurii bana da öyle dediler sürekli eksi yiyordum tatlıdan tiksinmistim kesin kız dediler vs vs ama oğlum sağ gösterip sol vurdu 😂😂😂🐣
Aysegul2210 Merynurii ilk başta bende öyleydim2. Ayima kadar şimdi 5 aylığım sürekli tatlı yiyorum ve oğlan denildi%75
Arifeulper Merynurii beeeenn, ✌️✌️ Hep ekşili şeyler yemek istedim herkes kız dedi. Ama oğlum olucak. Sağlıklı olsunda inş. Cok şükür 🙏 Halada ekşili erik falan yiyesim geliyor.
Sevcan34 Merynurii ben oğluma hamileyken hep ekşi yedim limonu portakal gibi yerdim o derece cnm isterdi 🤣
Fatos0660 Merynurii ilk gebeliğim de hep ekşi aşerdim tatlı sevmiyordum 2.gebeliğim ve yine ekşi aşeriyorum 2side oğlum 🥰
Rabia_solmaz Merynurii şuan 35+3 ve hamileliğimin basinsa tuşuyla başladım şuan erikle bitiricem canım erkek 😄