bbetulll Vajinal enfeksiyon olup doğum yapanlar var mı? Kaçıncı haftada doğum yaptınız? Normal doğum olabiliyor mu bu durumda?
slnurn bbetulll benim kuzenim yaptı 40.haftada herhangi bir sorun olmadı. Ama bazen enfeksiyon erken doğuma da sebep olabiliyormuş
Ozge5500 bbetulll ne zmndir var bendede enfeksiyon suan 35haftaligiz hala var antibiyotik versi icemedim su iciorm bol bol.en azindan dussun die yarin tahlil sonucu almaya gidicem korkuyorum yuksek cikicak die 😭
ideemirel bbetulll benimde çok yoğun bi sekilde var doktor erken doğum olabilir dedi suyum da az zaten dua edin olmasın bı ilaç vermiş bol bol da su içiyorum geçecek sağlıkla alicaz kucağımıza Allah’ın izniyle
bbetulll Ozge5500 geçmiş olsun. Sizdeki idrar yolu enfeksiyonu galiba? Vajinal enfeksiyonda da bol bol su içmek etki eder mi?
Ozge5500 bbetulll evt idrar yolu enfeksiyonu valla düşmüş antibiyotik kullanmadim kullanmassan düşmez demislerdi ama baya dusmus 200 un üstündeydi 90 a düşmüş 🤲👍 valla etki edermi bilmiorm ama siz genede suyu ihmal etmeyin bol bol icin su icmenin kimseye bi zarari yok 🤷♀️
Kiziltan Bende de oluyor henüz gebeliğim yeni ama bende hep tekrarlayan bi durum önceden beri. Burda birinden kızılcık iyi geldiğini duydum ama denemedim
bbetulll ideemirel İnşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Çok geçmiş olsun siz kaçıncı haftadasınız? Erken doğum derken kaçıncı haftaları tahmin ediyor doktorunuz?
Happy-41 ideemirel kızlar birsey diycem bu enfeksiyonun en sık yaşadığınız zamanlar kabızlık yaşadığınız zamanlar olabilir mi benim de çok sık tekrarlıyor ve ne zaman kabızlık yaşasam vajina mantar vs oluyorum araştırdım kabizliktan oluyormuş doktorda onayladı bu bilgiyi
Nuray-5886 Bende gebeliğin başından bari enfeksiyonla savaş veriyorum resmen 🤦🏻♀️ Bol su içen birisiyim fitil krem hap kullandım ama nafile yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Nuray-5886 bbetulll yok anam ne geçmesi 22+5 alt bölgenin temizliğinede özen gösteriyorum ama bide günlük ped kullanıyorum sanırım onunda etkisi var ama en Ufak akıntıda hemen değiştiriyorum yoksa çok huylanıyorum 🤯
Nuray-5886 bbetulll el ile temas etmiyor ama sadece bakıyor önceki kontrol de kulak çöpü gbi bi aparat ile oraya sokup çıkarttı oda tahlile gitti