zehranurr okunmusciklet 5 bir tık düşük sayılabilir ama ciddi bir şey değil. Hafif bir tuzlu ayran iç istersen kendini iyi hissetmiyorsan
deletedmom162 okunmusciklet Benimde sürekli 10a5 10a6 gün içinde hep böyle sadece doktora gittiğimde 14 9 oluyor oda heycandanmış
ebru23 okunmusciklet dusuk ama gebeliktre normal halsizlik yapar biraz tuzlu ayran icip dinlen benimki hep 9 6 valla hic yukselmiyo hamileyken normal tansiyonum 12 8
okunmusciklet zehranurr ya iyi hissetmiyorum aslında gün içinde tuzlu şeylerde yiyorum ama sonra düşüyor böyle birden halsizlik baş dönmesi vs oluyor 😑
okunmusciklet deletedmom162 siz peki normal hissediyor musunuz mesela 10a5 iken ben mesela şuan hafif bi baş dönmesi halsizlik gibi şeyler hissediyorum
zehranurr okunmusciklet düşük tansiyon olabiliyor, halsizlik, bitkinlik falan aman yükselmesinde tansiyonun
deletedmom162 okunmusciklet Çok olmasa da bazen halsiz oluyorum başım bi tuhaf oluyor hemen tuzlu ayran yapıyorum geçiyor
okunmusciklet zehranurr yükselince tehlikeli oluyordu dğeil mi sanırım düşmesinde bebek için tehlikesi yok
zehranurr okunmusciklet evet yüksek tansiyon sıkıntı. Doktorumda tansiyonunun şekerin düşebilir korkma çok normal ama yükselirse hemen bana haber ver demişti. Çok sık yaşıyorsanız eğer doktorunuzla görüşmekte fayda var yinede
okunmusciklet zehranurr yani genel hali böyle benimkinin heralde 1 haftadır takip ediyorum ama hiç mesela 12ye8/9 u falan görmedim
okunmusciklet ebru23 benimde öyleydi valla hamilelikte önce 12ye7 8 çıkardı şimdi 10un üzerine çıkmıyor diğeride hep 4 5 6 civarında
zehranurr okunmusciklet istersen bir tuzlu ayran içip az dinlenip tekrar ölçmeyi dene. Ama tuzunu kaçırma büyük tansiyonun düşük değil birden artmasın oda