Mybaby90 Kızlar elektrikli mi manuel mi almak gerek ? Daha hamileyken alıcagım için hangisi mantıklı bilemiyorum.
Ayse2011 Mybaby90 bebegin emerse mochi manuel alman gerekir. Ama emmezse veya çalışacaksan elektirikli alman gerekir. Ben şimdilik manuel aldım emerse diger gögsünden gelen sütü toplamak için. Şahsen hastahanedede lazm olacak. Ama elektrikli için çok erken bide lazm olmazsa boşa pra gerçekten. Ben tecrübemden bilgi verdim 😘
Mdnyldz Mybaby90 kiwi’nin elektriklisini aldim yorumları cok olumluydu. Henüz deneyimlemedim göğsümde ama yanak ve elde denedik çekim gücü gayet güzel masaj ozelligide var fiyatıda diger elektrikli pompalardan cok daha uygun tavsiye ederim
alyavetuna Mybaby90 tabi mi elektrikli. Manuel ile el bilek dayanmıyor 5 kişi birden sırayla pompa yaptik elektrikli gelene kadar illallah ettik😁 elektrikli candır.
Mybaby90 Ayse2011 anladığm kadarıyla manuel sadece göğüste akan sütü toplamak için. Çalılıcam çünkü izinden sonra. Şimdlik manuel alıp aonra elektrikli almak gerek o zaman
Snmom Kesinlikle elektrikli ben birini sağlarken diğeri boşa akmasın ona da başlık takıyordum zaten çabuk terbiye oluyorlar. Eğer çalışıyorsaniz zaten kesinlikle elektrikli alın. Çok işinize yarar ilk zamanlar özellikle