Buse0317
Hastane evime yakın olduğu için genelde tercih ediyorum ancak 20.09.2022 tarihinde Feyza hanıma muayene olduğumda;
Öncelikle hastaneye yanlış hatırlamıyorsam 8.9.2022 tarihinde acil girişi yaptığımı tarafıma suda eriyen bir antibiyotik birde başka bir ilaç verildiğini ancak isimlerini hatırlamadığımi söyledim bunun üzerine doktor hanım insan kullandığı ilacı nasıl bilmez dedi? Sizin de takdir edeceğiniz üzere daimi olarak kullanmadığım bir ilacın adını hatirlayamamam oldukça normaldir ancak bu tavırda bir azarlanmadigim kaldığını özellikle belirtmek isterim.kaldi ki ben tüm islemler için yine aynı hastaneye geldim verilen ve yapılan tüm hususları gorebilirdi
Sonrasında bana ağrım olduğunda neden ilaç almadığımi sordu tercih etmediğimi söyledim mazoşist misiniz dedi? Ben o an içinde olduğum durum nedeniyle kendisine cevap vermedim ancak bu durum bir doktorun yetki ve had sınırlarını açıkça aşması demektir bu tanıyı koyabilecek olan da psikiyatri uzmanıdir. Keşke daha farklı bir dili olsaydı…