Nazzprlkci Kizlar akinti ve suyun gelmesi Nasil ayirt edebiliriz bilen varmi? Ikisi de birbirine benziyormu yoksa farkli mi?
Fet12 Nazzprlkci tabi canım fark olmazmi suyun geldimi tutamazsin kendini zaten idrar geliyo gibi olur ama aniden cogalabiliyo tabi herkesin ayni olmaya bilirde
alyavetuna Nazzprlkci suyum sızıntı şeklinde geldibenim. akıntı sandim ama 3 tane havlu kağıtla sildim dedim kendi kendime ne kadar çok akıntı bu diye üstümü giydim iceri geçtim birden bidaha geldi tuvalete gittim iç çamaşırını çıkarıp sadece pijama giyip bekledim çünkü gelen sivi yarim cay bardağı bardağı geliyordu akıntı mi su mu anlamamıştım ebe suyun gelse foss diye akar demisti benim öyle olmadı. bi baktim pijamam bacak arası komple ıslandı suyum geldiğini oyle anlayıp hastaneye gittim 😁
Nduru Nazzprlkci sizinti seklindeyse anlayamayabilirsin. Turnusol kagitli pedle hastanede anlasiliyor kimi zaman. Supheleniyorsan doktoruna soyle bakar zaten. Cunku sizinti varsa sende bebekse enfeksiyona acik hale geliyorsunuz ihmale gelmez
Nazzprlkci alyavetuna yaa bende daha 17 haftaligim ama cok akintim var ic camasirim sirilsiklam yani o derece😐 biyerde izledim bebeginin suyu gelmis oyle olmus karninda. Ondan korktum acikcasi😞
merveaydin1 Akıntı genelde beyazımsı olur, su şeffaf ve daha akıcı , su birden de gelebilir sızma şeklinde de olabilir. Suyu gelmiş doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki şu gelmesini anlayabiliyorsunuz
merveaydin1 Nazzprlkci Bu haftalarda akıntınız çok yoğunsa bi doktora danışın enfeksiyon da olabilir. Hamilelikte çok çabuk enfeksiyon olabiliyor bu ihtimali de göz önünde bulundurun kötü şeyler düşünmeyin
alyavetuna Nazzprlkci yaaa endişe ediyorsanız bi doktora gidin ama allahin izniyle.bisey olmayacaktır. 8.haftadan sonra zaman zaman çok fazla akıntı olabiliyor. su dediğim şey pijamayı bayagi islatacak kadar oluyor. suan hamileyim benim de akıntı fazla ama akıntı olduğunun farkındayım su biraz da sey gibi sanki cisini yapmışsın da tutamamissin gibi bayagi geliyor. bu kadar akıntı fazlaysa enfekyon da olablit hamilelikte cok sik olabiliyor enefkyn