Betl 058elf 1. Sorun 30 gün sürdü adet kanaması gibiydi hep onun biraz azı 2. De 1 hafta geçince dikiş düşmüştü iç çamaşırima. Benim canım aşırı kıymetli ama öyle dikiş ağrı sızı yapmadi hafif batmalar oluyordu o kadar
Snmom 058elf evet tekrar o çatala oturmak korkunç geliyor ama öyle olmuyor merak etmeyin ben doğum öncesi vajinal ultrasondan bile korkan biriydim
058elf Snmom ben doğum anına kadar vajinal muayene olmadım bile o derece korkuyorm üstüne doğumda uzun sürünce şu an o çatal bana aşırı korkunç geliyo 🥺
Mdneee123 058elf kanamam 1 hafta falan sürdü dikiş ağrıları 1 ay sürdü nerdeyse dikişler ilesip döküldükten sonra biraz ağrısı sızısı oluyor
058elf Mdneee123 ayy dikişler niye o kadar uzun sürdü ya bende 2 haftalıkken düşer diye bekliyordum ama
Snmom 058elf ben öncesinde aşılama ve tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde de vajinal muayene oluyorsun maalesef ama yapacak birşey yok doğumdan sonra anal çatlağım oldu onun muayenesi çok çok daha kötü 🙈
Betl 058elf merak etme Allah sabrını gücünü veriyor o doğum anında ıkınma isteği geldiği gibi bebiş geliyor dediler benim ağrım açım kalmadı hiç dikişler falan görmediğim için mi bilmiyorum hiç acı olmadi
Hmyraksoy 058elf böyle pozitif bakmanız bile size çok şey katıyor😍 hayırlısıyla atlatırsınız inşallah😘
Bsra_ayz 058elf O kan bi kokuyor bir kokuyor sana ne tarif edebilirim ne söyleyebilirim 20 gün tam kanamam oldu 2 dikisim olduğu halde. Koku ama çok kötü off 🤮🤮
058elf Bsra_ayz bana da bazen kokuyo bazen kokmuyo sadece kendimi böyle rahatsız hissediyorum kaç gün sürer acaba merak ettim 🤷🏻♀️
Brcozkn Yavrularim sütle kanamanın, adet olmanın ilgisi bence yok. 18 ay emzirdim normal düzendeydi herşey .
Bsra_ayz 058elf 20 gün de süren var 1 haftada canım değişiyor benim ki 20 gün karnımı bağladigim için geldi
Kbrarz 058elf canim benim 30 35 gun surdu ilk baslarda yogun sonlarina dogru lekelenme seklinde devam etti.1 ay icindede dikislerim iyilesti
058elf Kbrarz teşekkür ediyorum canım 🌸 benimde şu an lekelenmeye döndü gibi ama geri kanama başlar mı bilmiyorum
3MelekAnnesi3 058elf kanam 40 gün adet kanı gibi devam etti dönem dönem kahverengi oldu tekrar kırmızı vs ama en net 40 da bitti dikişler hemen iyileşti acısı kalmamıstı ama dökülmesi 50 günü buldu
058elf 3MelekAnnesi3 dikişlerim düşsün istiyorum bende afedersin taharetlenirken dokunmaya korkuyorum hafif elime geliyo 🙄
058elf Bsra_ayz bende bi kaç gün bağladım sonra göbeğim ağrıyınca bıraktım 13 gün oldu doğum yapalı tekrar bağlasam karnımdaki şişlik iner mi acaba
3MelekAnnesi3 058elf evet malesef öyle oluyor cnm demeden azıcık su at sonra pecete işe kurula gec düşer inşallah