gislife Yaşayan var mı? 17. Haftadayız doktorum kontrol etti 2-3 gündür yaşadığım karın ağrısı yüzünden. İstirahat etmemi söyledi. Yaşayan var mı acaba
benaslindayohum gislife sadece yumusama mi var yoksa rahimde kisalma durumu da var mi ? Illa ilac vermistir onu kullanip dinlenebildigince dinlen insallah toparlar sorunsuz 🤲
Reyhandmrl gislife bende de var ağrıdan mı incelme olmuş . Enfeksiyon çıktı ama nasıl bir ağrı var sizde mesane kısmında mı oluyor ağrı alt karında ?
Sita3434 gislife geçmiş olsun canım araştıra karın ağrım oluyor ama bilemedim şimdi doktora sormak lazım
gislife benaslindayohum aslında ilk olarak böbrekte idrar birkmesi olmuştu o gün baktığında rahimde incelme gibi bir şey görmemişti, ertesi gün gittiğimde dinlen dedi sadece ağrı geçmezse yatış yapıcaz dedi. Suan evdeyim. İlk defa yaşadığım için tedirginim ☹️
gislife Reyhandmrl ağrı sol kaburgamda ve karnımın sol alt tarafında vardı. Ağrıdan değilde böbrekte idrar birikmesi olmuş demişti. Tek kullanımlık antibiyotik verdi ertesi gün kontrolde incelme olmuş rahimde dedi ama sadece dinleniceksin dedi. Sizin sadece ağrı mı var ? Doktora gittiniz mi? Kaç haftalık acaba
benaslindayohum gislife insallah birsey olmadan atlatırsın 🤲 bobrekte oyle bi durum yasamadigim icin tavsiye veremiyorum ☹ benim kanama olunca rahimde incelme var dediler farkli yani
Fatmaadnz gislife bende de rahim ağzında yumuşama var galiba aynı şeyler oluyor iğne verdi doktorum alttan muayene etti hem elle hem ultrasonla baktı bende idrar yolumda hep enfeksiyon vardı zaten birde üstüne çok akıntım oluyordu şuan akıntım kırmızıya döndü kanama da oluyrodu zaten 🙏🏻 Sizde de böyleyse korkmayın daha doğrusu kanama ve öyle çok abartılacak akıntınız yoksa rahat olun 🙏🏻
gislife Fatmaadnz hiç kanama yok akıntı da hamileliğin başından beri olan normal düzeyde var. Çok geçmiş olsun. Bana sadece ultrason ile baktı.
Fatmaadnz gislife teşekkürler size de geçmiş olsun benimde bugün nst de hafif sancım çıktı dinlenin bol bol su tüketin tek çare bu benim bulabildiğim 🙏🏻 İnşallah miniklerimize sağlıkla kavuşuruz iyi düşünelim iyi olsun 💜🙏🏻
gislife benaslindayohum kısura bakmayın geç gördüm. Allah hepimize şifa versin, çok teşekkür ederim. Dinlenelim hepimiz geçer inşallah en yakın sürede 😍🧸
gislife Fatmaadnz inşallah hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz, çok teşekkür ederim. Su midemi bulandırdığı için yudum yudum az az içebiliyorum yoksa çıkıyor, inşallah en kısa sürede atlatalım, Allah hepimize şifa versin 💞
benaslindayohum gislife insallah hepimiz saglikla zamninda aliriz bebislerimizi kucagimiza hayirlisiyla 🤲