Kizlar kötü bı hamilelik geçirdim 11 haftalıkken yoğun kanamayla hastaneye başvurdum hiç kalkmadan yatmam gerektiğini, düşük tehlikem oldugunu söyledi doktor yirminci haftaya gelince detaylıya girdim kalbinde parlaklık ve delik olduğunu soylediler down sendromlu olabileceğini söylediler.. herşey Allah’tan inancım sonsuz ama hamileliğim zehir oldu miğde yanmaları baş dönmeleri hiç saymiyorum bile. Son günler geçmek bilmedi günlerim doldu geçti oğluşum gelmek bilmedi artık 42. Hafataya girecekken doktorum suyumun bitmek üzere olduğunu ve nstlerim de iyi çıkmayınca suni sancıyla başlatma kararı aldık sabah 7 de yatisim vardi ama sahurda sancılarım başladı on dk bir geliyordu zaten sabah yatisim var diye bekledim karşılayabiliyordum sancilarimi plates topunda zipladim geldikçe sıcak duşa girdim Meryem Ana otumu suya koydum dualarımı edip 3 yudum da içtim sabah 7 de hastaneye geldik 8 gibi işlemler bitti yattisim yapıldı suni sancı takıldı bir iki saate etki eder dedi ama benim sancılarım bı anda sıklaştı ve arttı zorlanmaya başlamıştım suni sanciyi çekip rahatlamam için başka bı serum taktılar apar topar doktorumu çağırmışlar bu kız çabucak açıldı gel diye neyse lavman yapıldı sakin çok oturma hemen kalk dedi ebe derken dogumhaneye aldı perine masajı yapıp suyumu patlattı bı kaç ikinmayla ve üzerime bastirmalariyla oğlum kucagimdaydi elhamdülillah hiç bir sorunu yok sağlıklı bı sekilde kucagima aldım yavrumu 10 da girdim 10 bucukda çıktım doğumhane den hamdolsun.. eş desteği çok önemli hep yanımdaydı zaten başbaşa gittik hastaneye sancilarimi hep birlikte karşıladık belime masajlar yaptı. Uzun oldu hakkınızı helal edin karmakarışık yazdım belkide ama rabbim isteyen herkese tattirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Rabb’im bi avazda kurtarsın inşallah