Yorumlar üzerine gittiğim ve 3 gün önce doğum yaptığım mezmahane başakşehir çam ve sakura hastanesi, ben ve diğer hastanelerin gördüğü ve Gördüğüm muamele, ameliyatta yaşadıklarım, ayrıca sonrasında ne doktor ne hemşire ne temizliik personellerinin hastaya karşı yaklaşımları beni sağlık açısından da psikolojik açıdanda mahvetti. Dikişlerimi görünce şok yaşadım. Ağrıdan sancıdan acı çekerken ağrı kesici istememe rağmen umursanmamak. Taburcu olacağım bilgisi verilmeden apar topar taburcu işlemlerimin yapılıp odadan çıkarıldım acele ettirilerek ne olduğunu anlamadım o da yetmezmiş gibi eşim beylikdüzünden gelmesi gerekti 2 saat o halde ayakta bekletildim. Neyse eşim reçetedeki ilaçları almaya gittiğinde uzman doktorun yazması gereken ilacı doktor yazdığı için ilaç verilmedi. Zaten hastanede ben bana nasılsın diyen bi doktor göremedim. Kapıdan bakılıp gidildi. Ben şoklar içerisindeyim hala yaşadıklarımın bi kabus olduğunu düşünmek istiyorum ama değil malesef. Daha önce de bi sezaryenim var ama bu acıların ağrıların sancıların yarısını çekmedim.