shktll Kızlar 33+4′den sesleniyorum bel ağrım yok sadece son 1 haftadır kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum ama bazen dayanamicak kdr oluyor doktoruma sordum normal bazı hamilelerde olabilir dedi baska yasayan var mi
Serenayeflin shktll 31. Haftadayım bendede yaklaşık 20.haftadan beridir oluyor :( doktor hareketsizlikten olabileceğini söyledi fazla oturduğum zaman genelde ağrıyor. Saatte bir 5 10 dakika yürürsen biraz hafifleyebilir 🌺
gulelif Ben neredeyse 3.aydan beri yaşıyorum malesef 😔 6ayi doldurduk hala devam ediyor simit kullanmaya başladım rahatlattı beni baya sizde deneyebilirsiniz
shktll Serenayeflin cok oturan biride degilimdir aslinda ama saat başı biraz daha dikkat ederim belki iyi gelir
Akkoyu shktll bende ediyorum ama mesela Müge anlı izlerken reklama kadar kalkmıyorum allahım nasıl agrıyor
SIL1 shktll saol canım. Ben 30 haftalığım. Yoruldugunda agrıdıgını söyledi doktorum. İki gündür. Yürüyorum iş yapıyorum. Bugün agrılarım kesildi doktor bi hap verdi düzenli kullandığın da agrı ve krampların gececegini söyledi