Yaseminatik57 3MelekAnnesi3. İlerde inşallah almam ya kilo falan sonrasındada inşallah kolay veririz amin😂😂
3MelekAnnesi3 ikizannesi24 ayy masallah cnm rabbim yardımcın olsun benim ikiz olmasada ikiz denecek kadar yakın yasları 17 ay olcak büyük oglumla kücük oglan arası😂
busraoguzhan 3MelekAnnesi3 İlk hamileliğimde de totalde 15 kilo almıştım umarım buda böyle giser son 1 buçuk ayda çok fazla almam 😂
3MelekAnnesi3 Zero2344 pek vermek istemiyorum yaa suanki kilo vucüt kitle indeksime uygun keske dogum sonrası da kalsa ama kalmıyor oglumda 16 kilo aldım 40 ım cıkmadan hepsi gitti
alyavetuna 3MelekAnnesi3 39 hafta 26 kilo 😪 50 ile hamile kaldim 76 ile doğurdum. ikinciye hamileyim jnsallah okadar almam 🤣
alyavetuna 3MelekAnnesi3 saan 12 haftalik hamileyim 5 kilo verdim bu hamileligim zor geçiyor bundan sonra almaya başlarım sanirim 🥰 ilk kızımda cok rahat geçirmiştim daha ilk aydan iştahım açılmıştı ilk aydan 1-2 kilo almaya başlamıştım
3MelekAnnesi3 Ecemm92 hemen hemen aynıyız canım hafta olarak 😊Eylül bebekleri olacaklar nasipse 🤲💖sizde normal almıssınız bence zaten boyunuz varsa göstermiyosunuzdue😊
Ecemm92 3MelekAnnesi3 boyum 1.58 biraz biraz gösteriyorum boyum da olmadıgı için:) olsun artık dogumdan sonra veririrz😇 eylülü sabırsızlıkla beklıyorum. Tahmini dogum tarihi ne sizin☺️ Bizim 7 Eylül
nunuvolki 3MelekAnnesi3 29 hafta 16kilo🌸 bende 43 ile hamile kaldım, çok zayıf olanlar önce kendini toparlıyor çook normalll sevgiler🌸💕🍼
sinefil 3MelekAnnesi3 35 haftalık 7 kilo aldım. 63 kiloyum şu an 20. haftadan beri çok dikkat ediyorum