banugntk 29 haftadayım bende 14 kilo aldım. Bu kendimi tutmuş halim . Ne zormuş iştah bu kadar açıkken yememek için kendini tutmak. Tatlılar rüyama giriyor artık. Umarım bu kiloları verebilirim.
3MelekAnnesi3 banugntk kaç kilosunuz suan ben hiç kendimi tutmuyorum yaa dert etmiyorum valla eminim emzirme dönemi kilo verdiriyor
Serapservet 3MelekAnnesi3 22+4 20 kilo 56 hamile kaldığım kilo şu an 76 yım bu kilonun altında Doğuma giden vardır ben uçtum uçuyorum 100 kiloyun altında Doğuma giderim iniallah 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yarensss Armindia ay bende moral olayım ozaman 16 haftada 5 kilo 🤦♀️🤦♀️ 58 le hamile kaldım 63 kiloyum şuan 😂😂
3MelekAnnesi3 Yarensss ay bende 16.haftada 4 kilo almıstım sonra fırladı gitti haftada 1 kilo almaya basladım
Ayse2011 3MelekAnnesi3 28. Haftadayım 8 klo 😒😒 66 ile hamile kaldım ama bence fazla. Zaten pandemidede evde durmaktan 3 kilo almıştm onu veremeden hamile kaldm🤣 neyse 35 40 kilo almıştm ilk gebeligimde onu fazlasıyla 4 ayda verdiysem bunuda veririm heralde 😅
Ayse2011 3MelekAnnesi3 tabiki normal olmadı 🤣 ama kilodan degil stresten sezeryana girdim bebegim kımıldamıyordu. 110 idi galiba kilom 100 den snrasını hiç duymak istemedim ama çok şükür hepsini fazlasıyla verdim.
Zero2344 3MelekAnnesi3 sizde verirsiniz sıkıntı yapmayın vucutta ödem filan oluyor oda kilo olarak çıkıyor bebeği hayırlısı ile kucağınıza alın sonradan hepsi gider inşallah
Serapservet 3MelekAnnesi3 büyük ihtimal. Düşündüm de ilk hamileliğimde 20 kilo alarak Doğuma gittmiştim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
banugntk 3MelekAnnesi3 3MelekAnnesi3 87 kiloyum şuan daha iki ay var 90 I geçeceğiz belli ki. Boyum1.68 epey tontiş duruyorum yani. Hele bacaklar😬