Papianneoluyor_1203_ Merhaba hanımlar, E nabızdan baktım PAPP-A değerim 426.0 çıkmış. Referans dışı diyor. Kontrolüme daha var doktoruma ulaşamıyorum çok tedirgin oldum. Bu nedir başına gelen var mı bilen var mı?
busegrr Papianneoluyor_1203_ kontrole daha zaman olabilir ama sonuç göstermek için gidebilirsiniz hem aklınız kalmaz
Mavi34 Papianneoluyor_1203_ benim.ppa 1.8 canim kaça kadar normal bilemiyorum ama bir rapor sonucun olması lazım. Hastanenin sayfasından tahlil.sonuc.bolumunden görebilirsin orda düşük.risk yüksek.risk diye asıl önemli sonuç yazar
Livanur22 Papianneoluyor_1203_ benim ense kalınlığı 1.67 idi ikili yaptırmadım özele gittim ölçüleri normal dedi başla popoyu falanda ölçtü
Papianneoluyor_1203_ Mavi34 Evet evet doktoruma ulaştım öyle dedi yarın tahlillerime bakacak grafik vs
Hne Papianneoluyor_1203_ canım o değer diğer değerlerle kombine haline gelip farklı bir değere dönüşüyor önemli olan sonuç olan grafiğe bakılması yani bu değer tek bir başına birşey ifade etmiyor
Papianneoluyor_1203_ Hne Çok teşekkür ederim doktoruma ulaştım aynen sizin dediğinizi söyledi yarın o grafiğe bakıp bana bir şey söyleyecek.
Ela20 Papianneoluyor_1203_ ense kalınlığı 3 mm den fazla olmaması gerekiyor sizin ki iyi burun kemiği mevcut mu
Hne Papianneoluyor_1203_ benimde ilk başta 700 küserlerdeydi daha sonra o değer sonuç kağıdında 0.90larda gözüküyorduki zaten o çok muhim değilmiş güzel sonuçlar gelsin inşallah🥰
Livanur22 Papianneoluyor_1203_ ense kalınlığı 1mm se bnce sorun yoktur zaten 3mm kadar normal demişti bana doktorum
Papianneoluyor_1203_ Ela20 burun kemiği hakkında bir şey demedi ultrason da zaten burun nazal kemiği gözüküyor problem yok dedi
Ela20 Papianneoluyor_1203_ ense kalınlığı ve burun kemiğinde çok şükür bir sıkıntı yokmuş diğer sonuçlarda da yoktur Allah in izniyle gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Sağlıkla doğsun inşallah