Beyza19_ Cumartesi doğuma gidicem 36+4 olucak o zaman yüksek tansiyon su azlığı var mecburen doğurmak zorundayim ikinci doğumum ilkte böyle bı sıkıntım yok tu kuveze girermi bilmiyorum çok endişeliyim bebeğim icin
cemreninannesi67 Beyza19_ bende cuma günü doğum yapıcam 37+2 olucaz bende çok endişeliyim küveze girer diye rabbim sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah
Fatmaada2015 Beyza19_ hafta ile kuweze girmesinin bi alakası yok benim kızım 35 haftada 3.500 doğdu kuweze 1 dk bile girmedi oğlum 37 haftada 3.550 doğdu solunum sıkıntısından 15 gün kuwezde kaldı şimdi 15 günlük bebeğim war 38 haftada 3.510 doğdu 5 gün sonra göbek bağı enfekaion kaptı 6 gün aldılar kuweze 5 gün kaldı çıktı hepsi zor ama korkmayın hafta ile ilgili değil kuwez
Sumfa Beyza19_ benim de doğumum cumartesi canım rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏 bizde 37+3 olmuş olucaz genel anestezi mi olucaksın ?
momkubra Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Banada doktor suyun az gibi dedi 34.haftamdayım bebeğiniz kaç kilo acaba
Beyza19_ ozlemzkn valla canım 5. Aydan beri ödemim çok var ellerim uyuşuk 32 ci haftada gözlerim çıkacak gibi oluyordu bulanık gormeye başladım yoruluyordum kafam geriye geriye gidiyordu tansiyon olc diyordu dr sürekli zaten 13 8 le başlayıp 17 ye falan çıktı holter cihazı taktılar kalp çarpıntısı çıktı tansiyon ilacına başladılar 36 ya kadar zor dayandik su azalninca riske girmek istemedi Dr
3prensesannesiii Beyza19_ İlk bebeğimi 36+0 doğum yaptım küveze girmedi seninkide girmez inşallah 🙏 Birde tansiyonun kaç çıkıyor genelde ?
ozlemzkn Beyza19_ anladım canım, doğumdan sonra geçiyor ama dimi? Riske atmasın tabi ya, bende de kolestaz var, haftaya 37.haftamın başında hemen alıcak riske girmicek bzmki de. Sağlıklı bi şekilde gelir inşallah kuzular.
Anlbsra Kızım erken doğdu 36+3 2460 kg gelişim geriliği vardı suyumda gelince doğum başladı küveze girmedi sadece sarılığı vardı .korkma cnm bişey olmaz 👍🏼