snglysl prensimgeliyor aman aman bi göbeğim olmamasına rağmen bende zorlanmaya başladım 😬 akşamları bacaklarım fena ağrıyor 🤕
Deniz95 prensimgeliyor bende biraz ayakta dursam çok zorlanıyorum normal zamanda da nefes almakta zorlanıyorum yürürken zorlanıyorum her şehi yaparken zorlanıyorum yani 😂😂
Nazli_01 prensimgeliyor nefes almak bıle devlet meselesi gibi geliyor bana nasıl gececek kalan gunler hıc bılmıyorum daha 47 gun var 😄 tam yoruldum dedıgımde karnım asagı yukarı harekete baslıyor yorgunluk gıdıyor 😍
EymenAli21 snglysl bende bendeeeee😩😫🤢🥴 nefes alamıyorum ayakta duramıyorum ayaklarım çok şişti karnım göğsümde boğuluyorum ağrılar cabası hareketleri çok arttı ama herşeye rağmen çok şükür az kaldı Allah yardımcımız olsun 🤲😊
snglysl prensimgeliyor son zamanlarda bi anda pırtlar galiba göbüşüm diye düşünüyorum ama bilemiyorum 🤷♀️
Omerhatice prensimgeliyor bi saat yürüyüşe çıktım eve nasıl geldim bilemiyorum 🤷♀️🤦♀️ Oğlumda 2 buçuk sene evvel böyle değildim çok dincdim fıldır fıldır gezerdim Doğuma gittiğim gun bile gezmistim Ama bunda afedersiniz popom yerden kalkmıyor resmen 🤦♀️
prensimgeliyor @Omerhatice erkeklere hamilelik daha ağırılı geçer diye duydum benim ilk ve erkek çok ağrılar oluyor
Omerhatice prensimgeliyor benimde tersine erkek aşırı aşırı rahat geçti biri bilmese bu çocuğu nerenden çıkardın dersi yani o kadar dinç aktif tim ama simri kızıma hamileyim ve adım atacak takatim gram yok resmen 🤦♀️
Miumiu Ben de 32+3 üm kızlar sizin de bu dönemlerde akıntı miktarınız arttı mı? Ya suyum mu sızıyor akıntı mı çözemiyorum🤷🏼♀️ 2 gün önce doktoruma gittim her şey normaldi suyum falan ama anlamadım valla