CeyhunMelikeMislina Hanımlar 29 30 haftalık bebek hareketleri nasıl ben 1 saattir hiç hissetmiyorum 😔
Nundiyebiri CeyhunMelikeMislina çok normal ben gün içinde nerdeyse hiç hissetmiyorum. Sabahları bir tek hissediyorum
Cilekkz-22 CeyhunMelikeMislina 1 saattir mi hissetmiyorsun kız bunu gerçekten dert ettiğine inanmıyorum uyuyo olabilir yorulmuş olabilir her dakika oynayacak diye bişey yok ki
Deletedmom_5 CeyhunMelikeMislina kız 1 saattir hissetmiyom diyosun çocuğu bırakta uyusun her dakika zırt pırt hareket etmezki 😁
Angelangell CeyhunMelikeMislina cnm bende 29+5 im. Normalde bende her yatıp elimi koydugumda hareketini hissediyordum. Dün sabah uyandım bı hissettim ondan sonra 3 saat hissedemedim panik oldum. Acile gittim neyseki bı sorun yokmuş ama o bı kaç saat kafayı yicektim. Biraz tansiyonum yüksek çıktı belkide stresten bilmiyorum kontrole gidince sorarim doktoruma
Basak0503 Nundiyebiri benimde bebeğim çook sakin yA bazen cook tedirgin ediyor. Ama sertleşmelerini hissediyorum hatta hareketinden daha fazla duyuyorum
Basak0503 Nundiyebiri aynen öyle zaten bi evham yaptın mı iyice kötü düşünceler çoğalıyor bı sefer moral falan kalmıyor
Deletedmom_5 CeyhunMelikeMislina yeri gelir bir gün yatana kadar etmez ama yatınca hissedersin 😁 Her dakika hissetmezsin bu haftaya kadar her dakika hareketmi ediyordu sanki 😁
gulsahgul26 29 haftayım 1 gün fıkır fıkır 2 gün sakin değişik bir düzen tutturdu daha çok akşamları hareketli gündüzleri uyuyor bnmki😴