Redpepper Yeterg bunu almaktansa meltem smart, ege 3 in 1 gibi markalara bakın hemen hemen aynı fiyat ama malzemeleri daha kaliteli
Merve1966 Yeterg Ben bunun 800 TL lik olanından aldım bence aralarında hiçbir fark yok öyle güzel duruyor ki yerleştirdik dün şahsen çok beğendim foto istersen atabilirim 😊
Yeterg Merve1966 atabilirseniz sevinirim ya birde ben burada baktım da çok sağlam durmuyordu 3 yaşa kadar diyorlar ama yatamaz gibiydi o nasıl acaba tekerleksiz olan mağazada yoktu
Gul76 Yeterg kuzenim suan almis trendyolda 800 liraya düştü ayni fiyattan alicaksaniz indirimdeyken alin yani kullanmamis daha ama görünüşü falan büyüklüğü beğenmiş yani
Happyasya Yeterg ya zevk meselesi tabi ama bu beşik çok ham duruyor sanki böyle eline çiviyi bir kaç tahta parçası almışsında evde yapmışsın gibi. Bence çokta pahalı bu görüntüye göre nacizane fikrim 🤷♀️
Oclock Bende bu beşikten alacaktım ama emanet gibi tahtalarını biraz zorlasan elinde kalacak gibi vazgeçtim almaktan çilekte indirim var ordan bir beşik beğendim büyük ihtimal onu alırım
1aleyna2 Yeterg bebe konfordan aldım aynı model beşiği şu an gelmedi ama bunun fiyatı baya pahalıymış canım istersen bebe konfora bak
lily-11 Yeterg ben çilek odasından bunun beyazını aldım. 800e almıştım ama ayrı yatak ve uyku seti de alınca aynı fiyata denk geldi. Henüz kullanmadım fikir olması için söyledim🤗
yesilmavi E bebekten baktım kalitesiz duruyor bu beşikler uyku setleri yatağı falan da iş görmez maalesef. Bende çilekten beşiğini aldım hem görüntüsü çok hoş hem de çok sağlam duruyor.