YagizAsyaMom Tubasim Allah yüzüne gülmüş desem yanlış olmaz herhalde. Çok zor gerçekten seni sabrından dolayı tebrik ederim. Atlattın Allah İn izniyle inşallah. Rabbim sana öyle bir evlat versin ki bu yaşadığın günler geride kalsın inşallah 🤲 buradan ayrılmam. Lütfen seni tekrardan aramızda görmek isterim
Tubasim YagizAsyaMom çok teşekkür ederim İnan ki burda paylaşarak geçirdim sıkıntılarımı. Anlatacak paylaşacak kimse yok eşimden başka. Bu yüzden programı bile kaldıramadım..
karahanzynep Tubasim aynen canim doktorda aynisini soledi saglikli gelismiyorlar dusuk olcak demisti vucut sagliksiz bebegi atiyormus kanamayla
YagizAsyaMom Tubasim çok iyi yapmışsın. Biraz kafanı toparla. Gez toz. Ben sıkılınca evimi temizlerim bütün vitrini indiririm aşağıya gardrobumu boşaltırım. Sende böyle kafa dağıtacak şeyler yap. Eşinle bekarken neler yapıyorsan onları yap inan çok iyi gelecektir. Ben inanıyorum Allah İn izniyle tekrar gebe kalacaksın yine sevineceksin burada sevincini paylaşacaksın 😊 işte o zaman sana diyeceğim Allah çok büyük sabrının mükafatını verdi Rabbim diye. Dualarımdasın 🤲
kubranur58 Tubasim allahım hayırlısı ile eli ayaği düzgün hayırlı evlat versın en kısa zamanda kuzenımde böyle oldu dikkat et canım eğer psikolojik olursan hiç olmaz
zlemAbbasiTun Bendede öyle oldu geç dönlenme sadece kese vardı 9 cu haftada gördük bebegi ve kalp atışlarını rabbim sana bagışlasın inş korktugun gibi bişey degildir kafana takma yeter allah en iyisini bilendir
Snademir04 Tubasim çok sıkma kendini Allah'a bırak ama her zaman ümitli olmaya çalış bol bol dua et bende bu kere düşük yaptım şuan hamileyım inşallah sende o güzel haberı duyarsın doktorundan
Tubasim Snademir04 doktor kürtaj başarılı geçtiği için sadece bi adet dönemi öncesi korunman yeterli dedi bu bana umut oldu. Zaten Ümit’ler bitseydi nasıl güçlü kalabilirdik değil mi. Hayırlı olsun bebişiniz Rabbim sağlık versin🙏🏻
Neslihankarabal Tubasim canim benim korkma bence. Ben 5 haftalikken ogrendim. 25 gun sonra kese ve bebek göründü. 9 haftalik en az olmasi lazimki bebek ufakta olsa seçilebilsin dua et bol bol rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Tubasim Ruhak 6+3 de 12mm, 7 haftalıkken de 25mm di, kese gitgide büyüyordu yolk saç bile yoktu içinde. Bu gittiğimde kürtaj olmasaydım kese sürekli büyüdüğü için kürtaj çok zor olacaktı. Kürtaj olunca karın ağrım kalmadı.
Ruhak Tubasim benim kese 16 mm çıktı 5+5 hesapladı bebek yok yolk sac yok 6+2 haftalığım normalde seni kaç hafta olarak hesapladı
Snademir04 Tubasim sadece 1 ay korunma ise bu çok iyi hiç bi zaman umıdını kaybetme beklenmediğin anda bi müjde öğrenebilirsin ama hep bu ay da olamadım dıger ay dıger kendini strese sokma strese gırersen senın için zor olur rahat olmaya bak
Ruhak Tubasim anladım bende bugün gittim 6+2 olmama rağmen 5+5 çıktım doktor endişe etmek içi. Erken dese de biraz endişelendim doğrusu ama allahın dediği olur bolca duamı ediyorum 🙏
Tubasim Ruhak kesen daha küçük çıktıysa umutlu ol geç döllenme olmuş demek bu. İnşallah sağlıklı olur dikkat et kendine🙏🏻 altıncı haftada yolk saç da varsa zaten hiç sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Tubasim Ruhak kesen henüz 6.haftada değil ama dimi? Haftaya 6.hafta olursa o zaman belli olur, 6 da yolk saç olmadığı için büyük ihtimal boş gebelik dedi.7 de de netleşti iki doktora gittim ikisi de boş dedi. Eğer yolk saç oluşsaydı bekleyecektik oluşmadığı için maalesef kaybettim.