Bilgesevgec Senzeliha canım bence erken tahmın yaptırma hıc en az 17 18 i bekle bnce çünkü burda oğrenıp detaylıda farklı çıkanları çok okudum. Ben 19 da öğrendım ama 22 ye kadar detaylıya kadar bekledım..
EmineBurcuTfekiSar Ben 12. Haftamda gittiğimde doktorum çok söylemek istemedi ama biz ısrar edince bir çıkıntı var ama daha erken dedi. Eşim erkek o ben gördüm deyince bizde erkek diye düşündük. Sonra 15. Haftada doktora gittik tekrar ve cinsiyetine baktı. Sonuç kız :) bizim ilk bebeciğimiz olacak Allah’ın izniyle. Rabbim bir mucize vermiş birde cinsiyeti şu olsjn bu olsjn diye hiç önemsemedik. Onca insan evlat hasreti çekerken zaten nankörlük olurdu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tüm hamilelere ve anne olmak isteyen tüm insanlara dualarım
Merveazra Senzeliha 2 çocuğumu da 13+3 de öğrendim biri kiz biri erkek tahmin yürütüyorlar doğru cikiyo
Edanurusta Senzeliha 16 haftamda doktoruma gitmiştim bacak arasında kordonu olduğu için görmemiş 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek. 4 aylık olduk artık cinsiyet bilmiyoruz 😅 13/14 haftada cinsiyet öğrenenleri o kadar kıskanıyorum ki 😂😂😂
Senzeliha Nesomer zaten yüzde hesaplamalar yapılıyor. Zaten bütün anneler için kız erkek fark etmiyor yeterki sağlıklı olsunlar 😊