Umranari Ben 32 haftalık hamileyım ve sadece 4 kilo aldım 2.ci hamılelıgım… İlk hamılelıgmde 18 kilo almıstım. Bunda sadece 4 kilo tek sizde durumlar nedir hanımlar…☘️
Hafissee Umranari 32 deyiz 3 kilo ile devam 😁 elhamdulillah gayet zinde hissediyorum hareketlerim cok kısıtlı değil wc harici klozet kullanıyorum artık 😁 onun harici temizlik yemek vs herşeyimi yapıyorum
Ozgepoyrazaden Umranari 31 haftalığım 2. Hamileliğim 4 kilo aldım . İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım bende şaşkınım 😂
Morvy Umranari yarın 25 haftalık olacağız 1 kilo aldım benimde hedefim sizinki gibi inşallah fazla almam🌸🙏🏻
Umranari Hafissee benim oğlumm benı 5dk oturtmaz yerimde her dakka ayakdayımm birazda temzlık takıntım varrr hergun halıları kaldır heryeri sil😊😊
Aylin_dzgn 8,5 kilo benimde artık zorlamalar başladı iş yerinde sürekli ayakta durdugum için sanırım çok yoruluyorum bir an önce doğum izni vakti gelsin diye bekliyorum artik 30 haftayiz
Ozgepoyrazaden Aylin_dzgn bende mağazacılık yapıyorum bütün gün ayaktayım resmen gün sayıyorum artık son 1 hafta , sonra arkama bile bakmayacağım 😂
Serpil_21 Ben 23 haftaligim 6 kilo almışım 66 kiloyum 170 boyum sizce normal mi alırmıyım çok korkuyorum
Serpil_21 gulnihal89 Ne güzel ya zayıf olmanın avantajları hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Kiymtaysenur Umranari 36+4 haftalığım bende 61.5 kilo olmuşum ilk sıralar 53 kiloydum çok kustuğum için 50 kiloya düştüm 6. ay itibariyle kilo almaya başladım
Bebeksum Umranari ben 16.haftadayım 4kg aldım bütün gün ayaktayım hastanede çalışıyorum ve dikkat ediyorum yediklerime yapısal bir şey zayıf başladığım için erken aldım
Umranari Bebeksum zayıf baslanıldgı zaman kilo cabuk alınıyor oğluma hamıleyken 60 ile basladım tam 18 kilo aldım artık nefes alamıyordum 🤭