Meltem_goksenin Hhtce vala nazlıya bak anca doğunca görceksiniz beni diyor❤️❤️❤️Sağlıkla gelsinn yeter bize👶🏼🌸
Hhtce Meltem_goksenin aynn öyle insan meraketmiyor değil ama sağlıklı olsun doğunca zaten saklayamicak
HlyaSinanAk Meltem_goksenin benim kizda oyle en son 28. Haftasinda birazcik gosterdi 35+1 olduk bi daha yok sirtina bakiyoz her gittigimizde😂 pazartesi sali kontrole gitcem belki dogmadan son bi kere bi kare poz verir😄😍
Yesimmm93 Meltem_goksenin benim 25e kadar hep öyleydı yüzü aşağıda sırtı yukardaydı Rabbıme şükür sonra düzeldi 😀
Liva2018 Meltem_goksenin ah canım 37+2 günlük hamileyim ama toplasan 2 kere belki bi 5 10 saniye anca görmüşümdür yüzümü oda net bile değil 😁 nazlı çıktı bizim kız napalım artık doğunca görücez bizde 😀 doktorum çok uğraştı her seferinde dönsün diye ama yok 😊
ozgeilhan Meltem_goksenin biz 35 haftalığız bir kere yarım yamalak gördük göstermiyor asla ya arkasını dönüyor ya eliyle yüzünü kapıyor 🙈😂
Meltem_goksenin ozgeilhan biz de iki haftadr öleyiz umarım alışkanlık halşne getirmez😂tek duam bu artık🤰🏼😍
Damladuaa Meltem_goksenin benimde hep öyleydi 20 haftamda öğrendim bende hep sırtı dönüktü kendini sakliyodu -