Dudusko 37+0 haftalık olduk. Doktorumuz eğer hanfendi kendi gelmezse 1 haziranda sezeryanla alacak. İlki sezeryan olduğu için. Size durumlar nasıl?🙏🏻🙏🏻🙈
cemreninannesi67 Dudusko bende 37+0 bugün aslında bizimde sezeryan günümüz 1 hazirandı ama kızım çok aceleci olduğu için cuma günü sezeryan olucam nasipse
Saniss Dudusko son 12 gün. Şimdilik beklemedeyiz ara ara kasılmalar oluyor birde çatım ağrıyor ama ne zaman gelir bilmiyorum 🙊
Zeyykizil Cylncyln_01 sancım yok kasılmam oluyor arada ama yeterli değil salı gününe kadar gelmezse suni ile baslanıcak
Rat Saniss benimde son 11 gün bazen agrılarım oluyor ama başka bir belirti yok ctesi günü kontrolüm var en son 2 hafta önce doğum kanalında kafası demişti doktorum. Hepimiz için kolaylıkla müdahale olmadan doğum olmasını diliyorum.
cemreninannesi67 Tubasel5 yok cnm sancı değil aşağıya kanala inmiş bebeğim eski dikiş yerlerime baskı yapıyo
Momsalpzey Benimde 33 haftada gelmek istedi engelledik diye küstü heralde 🤣🤣 gelmezse 1 haziranda biz hastanenin yollarındayız 😂sağlıkla inşallah hepimiz
Tubasel5 cemreninannesi67 anladım bende sancılar var Pazartesi sezeryan günüm acaba sizdede mi dedim sancı var 😊
Cylncyln_01 Zeyykizil benim bugün sancim cikti oda 100 ama düzenli olarak çıkmamışti kasılmalarım fazla vardı bakalım ne zaman gelir
Cylncyln_01 Zeyykizil ya işte ondan tedirginim bende ne nişan geldi ne su sürekli dua ediyorun vallah bu hafta içinde gelsin artık 😊😊😂