Bulutsevdasi Anneler gerçekten aldığınız kıyafetler küçük mü geliyor? Bı arkadaşım 5 aylık bebeğine 1 yaş kıyafeti giydiriyor? Alışveriş yaparken aklım iyice karışıyor.
Motherhoodie Bulutsevdasi bebeğin boyu ve kilosu da çok etkili benim yeğenim 3 aylıkken 6-9 ay kıyafet giyiyordu iri bir bebekti çünkü, markaya göre de değişiyor biraz
Pambix Bulutsevdasi Genelde kilo ve boya göre yapiliyor ama çoğu bebek ürünü küçük kalıplı bende oğluma hep büyük giydirirdum. Sadece yenidoğan 0-3 aylıklar nerdeyse tam kalıp gerisi hep büyük al bence
beysenyil Her markanın ürünleri farklı oluyor canım. Mesela normal yeni doğan zıbını ile lcw den 3-6 ay diye aldığım zıbın aynı boyutta. O yüzden ben genel olarak 3-6 ay aldım. Hem yaz çocuğu olacağı için çok sıkı giydirip bebeği bunaltmak istemedim 🐣
Bulutsevdasi Yani o kadar aklım karıştı ki. Önümüzde kışta var o zmaan bebek 4 aylık olucak yılbaşında, bebeğe 6-9 aldım hep. Kışın giymesi için inşallah kalıpları buyuktur de olur bebise. Ayyy önceden alsan bir dert sonradan alsan bir dert. Kestiremiyorsun ki