Littlespy ogluileannesi ah kahveden hiç tiksinmedim ama içememek için tuttum hep kendimi🤭🤭🤭 şu an 21+3teyim ve verdiklerimin bir kısmını aldım maalesef 😂
Emsare Tam tersi bende oğlan bulantı yapıyo 3. Gebeliğim, kızımın hamileliği rüya gibiydi. İki oğlum da 16 haftaya kadar bitirdi beni 😅
Guleserrr Emsare aa aynı bennn 🤣 kendımı gördüm bi an 😅 ıkı kızımda bulantı kusma nedir bilmedim ama erkekte herşeyi yaşadım 😅
HaticeNur34 @ogluileannesi bende 9 haftalık hamileyim mide bulantım hiç olmadı kız hissediyorum ama bilemiyorum inşallah sağlıklı olsunda en önemlisi o birde kız bebek de zorlanılmıyor erkek bebekte zorlanılıyor die biliyorum tam tersi yani 😀
Guleserrr HaticeNur34 işte bu hiç doğru degıl 🤣 iki kızımda bulantı tiksinme hiçbir şey hissetmedim ama üçüncü erkek beni çok zorladı tıpkı yukarda @Emsare hanımın söylediği gibi
DFNMRYM ogluileannesi benim kızım da 4 aya kadar mıgdem çok bulanmştı ve hep ekşi aşerıyrdum iyi glıyrdu şuan 12+5 teyım cinsiyet bllı değil fakat bundada 2 aya kadar fazlaydı şuan sadece sbhları bazen oluyor
Fidana ogluileannesi ogluileannesi selam ben de mide bulantisi oldu annem kizin olucak diyor herkes sagsalim kucağina alsin cocugunu Amin♥️
Bernie ogluileannesi 3 ay boyunca mide bulantisindan yerlerde surundum, kiz cocugum olcak diye heyecanlandim,sonuc pipisi var 😆😆
Cennet-polat ogluileannesi valla mide bulantım dan mahalle artık hamile olduğumu biliyordu oderece kusuyordum oğlum olcak 😁ekşi yiyordum kız kız dediler oda tutmadı 😁
mrskement ogluileannesi valla 6 ay boyunca midem bulandı ilaç içmeden duramadım Bi gün bile ama erkek bebek bnmki 39.haftadayim sabahları bazen yine midem bulaniyor bence bünyeyle alakalı Bi durum bulantı
melisa_ozgur_46 ogluileannesi midem ya bi ya iki kez bulandi ama cikarmadim şükür insallh böyle devam eder 16+5 şuan benim ve doktorum kiza benzetti 😂
Celiklibusee ogluileannesi 22 haftalığım, kız bebişim olacak nasipsee ama inanır mısınız hiç bulantım olmadı😬
Aysekaraoglu ogluileannesi bende 18 haftalık hamileyim 3. Ayına kadr çok ağır geçti yataktan üç dört gün kalkamadugim oluyodu o sanırım bunyeyle alakalı biraz