ogluileannesi Kızlar 6+3 üm mide bulantılarım var. Annem kızın olacak bence dedi , kız çocuğu mide bulandırırmış erkekler mide sorunu yapmazmış. Çok tuhaf geldi ama ses etmedim. Sizler de mideniz bulandıktan sonra kız olduğunu mu öğrendiniz? 🤷🏻♀️😀
Sermec27 ogluileannesi ben 2 oğlumda da 10 haftaya kadar kustum bence cinsiyetin bulantıyla alakası yok 🥰
Dilara0638 ogluileannesi bende duymuştum kız hamileliği bulantılı zor geçer erkek hamileliği kolay geçer diye ama 12.haftaya kadar çok yoğun bulantı kusma yaşadım şuan 15 olcaz hala ara ara oluyor ama doktor erkek olacağını söyledi bi arkadaş hiç bulantı yaşamadı onunkide kızmış bence bu bünyeyle alakalı 🤷♀️ 😀
EceZ ogluileannesi ben 19. Haftamı tamamlıyorum şu ana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. Kızım olucak inşallah 🤗🙏🏻
Yarensss ogluileannesi banada ayni şeyi hep soylediler kız bebek anneyi zorlarmiş erkek bebekte hamilelik guzel gecermis diye 16 haftalık hamileyim cok sukur ne mide bulantim ne baska biseyim oldu ama bebişim kızz 😇🐣
ogluileannesi Yarensss NurCeren00 Kbra_em sumeyraballl canserko marysmom 112alp Papatyams_2021 kesinlikle bünye ile alakalı imiş☺️ Yorumlarınız için teşekkür ederim ☺️
NurCeren00 ogluileannesi bir arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık. O mide bulantısından hala kendini toparlayamadı ve erkek bebeği olacak. Benim ise 1 gün bile midem bulanmadı kızım olacak. 🤷🏼♀️ Bizde bu şekilde durum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz 🥰
Kbra_em ogluileannesi bence o bünyeyle alakalı. 4 bucuk ay boyunca mide bulantım oldu. Hem ilk hem 2. gebeliğimde. 2si de erkek :)
canserko ogluileannesi 16 hafta olana kadar böbreklerime kDar kustum neredeyse ve kız cocuk :) bilemiyorum nekadar tutar bu. ananemde karnın yanlara dogru yayılıyor kız olcak erkekte karın top gibi olur demişti
112alp ogluileannesi bnm iki gebelikte de olmadı bulantı kusma ilki erkek ikinci kızım olcak inşallah 😊sadece bunda aşırı belim ağrıyor
Papatyams_2021 ogluileannesi benim ilk oğlum da çok mide bulantısı vardı şimdi yine erkek ama hiç mide bulantısı yaşamadım her gebelik farklı bence belirtiler cinsiyeti belirlemiyor
Dryadeniz ogluileannesi bende tam tersi biliyorum kizim var hic bulantim olmadi ablamin oglu var mahfoldu kusmaktan keza arkdaslarim erkek olanlar kustular hep
E-Y ogluileannesi 🤦♀️ ilk 3 ay deli gibi kustum artık hastanelerde geciyordu günüm sürekli serum yiyordum oğlum olacak 🤷♀️ hormonlardan kaynaklı birşey bu kusmakla neye aş erdiğinle alakasi yok cinsiyetin.
UraSsmom ogluileannesi Oğlumda 3 ay midem bulanmıştı. Şimdi yine oğluma hamileyim yine midem bulanıyor 4 ay oldu 😊