Bb1 allahım açını hafiflersin kucağını boş koymasın kardesm sen onlemni almssn elinden geleni yapmissin gerisini allaha birakmssn ama hiç bisey yapmayip önlem almayip evde düşük yapsaydın keşke gitseydim die kendini suclicaktn bu farklı bu durum ben mesela 8+0da doktora gittim herşeyi Iyydi doktordan cikinca eşime dedimki kalbimde bi boşluk olustu o da dediki bisey yoktur smdi çıktık.hormnlardn 8+1de dedimki icim acio icim bosalms gbi anne dedm ve dedgm gbi o Gün benim bebeğim ölmüş dedm ki acısı önceden gelmsti direk hastanede öğrensem heralde hiç kaldıramazdım allahım önden onunhissettirdi bu allahtandır kuzum ve dedm ki ilk ayda hamile kalmstm evlenince ve o acıyla aile olmayı öğrendik eşimle allahimin hep bi bildiği vardir bunlar allahtan ama kanamam var ya yapcak bisey yok alanda allah verende allah deyip evde bebegin olmesni beklemek de doğru defil güzel kardeşim.sn elinden geleni yapmssin sn çok.iyi bi anne olcaksn hemnonlem.almssn hem dinin bilincindesn allaha kucagini boş koymasın insallah