Omuryildiz Kizlar 21 hafta gebeyim bebegimin hareketleri hala yok. 21 haftanizdan bahsedermisinz biraz?
BraAkayBulut Omuryildiz ben 23 üncü haftdayım oğlu. Olacak inşallah 18.haftdan beri çok net hissediyorum canım 21.haftada dışardan bile belli oluyordu pıt pıt vurmaları karnıma
ozgeya Omuryildiz doktorum 22. Haftadan önce hissetmemen normal,hissetmiyorum diye düşünüp panik olma demişti.ben 21. Haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş.
Denizpekdal benim de 21.haftam.En net hissettiğim hafta bu oldu.Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım.Doktoruna göründükten sonra bir sorun yoksa dert etme bence.İlla ki hissedersin Allah'ın izniyle.
tugceee10 kiloyla ilgili diye okumustum bir yerde. Zayif olanlar daha erken hissediyormus, ben de net olarak 18.haftadan sonra hissetmeye basladim. Eger 20.haftadan sonra hissetmediyseniz hemen doktorunuza danisin diyordu okudugum yerde.
burcufrkn_ Ilk 18de hissetim sonra arada bi nadir hissediyodum sadece yattigimda 26dan beri her saat basi hissediyorum
Eminegecit Bende 18 ve 19. Haftalarda daha cok hissediyodum suan 22 haftaligiz eskisi kadar cok hissetmiyorum özellikle hissetmek icin bekliyorum bi kac pıt pıt oluyo sonra yok
Nesomer Omuryildiz ben 22. Haftama kadar seyirme hissediyordum 22. Haftamın sonunda ciddi anlamda hissetmeye başladım. Rabbim herkese nasip etsin çok enteresan bi duygu
umranozby Bende 21 haftadayım bende iki üç gün önce hissettim tam olarak tam göbeğin altında böyle titriyor gibi yada küçük bir baloncuk patlar gibi oluyor en çok sabaha karşı hareket ettiğini farkettim 💙
Eymenmoms Omuryildiz kız çocukları daha az hareket edyrms cnm öyle diyorlar ama doģrumu bilmiyrm. Bn 19 haftalkken hafif hafif kıpırdamalar hissetmistim.ama acele etme hssedersin daha
AyseBal Benim kızım olcak 24. Haftamda net hissetmeye başladım sabret duyarsın illaki kişiye göre değişebiliyormuş
Dduru Gunduzleri degilde aksamlari cok hissediyorum genellikde bi insan muallakta kaliyo acaba bebek mi gaz mi dye bazen bende 20 haftayim tam
ZeykemKaya Omuryildiz ben 17. Haftamda hıssettım mınnak tekmelerını benımkı erkek ondan olabılır belkı o gun bugundur tekme yıyıyorım hıssedersn bu aralar😬