Haziranannesii ebruaren 39haftaya kadar benim doktorum bekle demişti o zamana kadar hala gelişimini tamamlıyormus
sarya21 Haziranannesii valla benim 37 alınmıştı ve küveze falan da alınmadı çok şükür bir sorun yaşamadık
ebruaren Deniz2961 evet bunu da duymustum sımdı hatırladım.ama doktordan doktora degısıyor sanırım ya
Merve2691 38+0 de alacak doktorum 😊 32+1 iz ikinci gebeliğim oğlum var 8 yaşında 8 sene önce ilk olduğu için 39+4 de aldı
Enesefe 39 hafta da olur dedi ama şimdi bende şeker kan pihtisi falan olunca hafta ya tam kesin verilecek tarih 35 haftalık olacağım yarın ama herkes kalmazsin çok inmiş aşağı diyor lar
Deletedmom206 38+3 yani dün için sezeryan randevu veriyim dedi ben istemiyorum normal Doğum yapmaya karar verdim
Beybeybi Deletedmom206 kizlar niye boyle herkes sezeryan oluyor turkiyede yoksa istekmi zorunlu sezeryanmi anlamadim 😊😱
Zeynepinannesiii ebruaren benim suyum fazla olduğundan bi de nstde sancılarım yüksek çıktığından Pazartesiyi beklemeyelim dedi doktorum. Bebeği riske atmayalım dedi. Cumaya karar verdik ☺️
GecesMom ebruaren tabiki sonuçta her hamile ve bebek kendine özeldir herkesin vücudu, rahimi, problemi ve gelişimi farklı 😊