[silindi] Oncelikle esinize gecmis olsun. Esinizin testi yapilali kac gun oldu. Umarim size bulasmamistir bulastiysa esinizin test yaptirdigi gunden 5 gun sonra sizde test yaptirin hamileyim semptomum var dediginizde eve gelip sizede test yaparlar. Maskelerinizi cikarmayin. Ortak kullanim alanlarini minimuma indirin. Esinizin tabagini kasigini ayirin mumkunse kagit tabak , bardak kullanmasini saglayin. Wc banyo ortaksa esiniz kullandiktam sonra camasir surlyu doksun yikasin. Kapi kollarini, isik dugmelerini surekli silin de,enfekte edin. Benim eşimde gecirdi sukur bana bulasmadan atlattik. Test yaptirmadan 1 gun once vucudumda kirginlik hissediyorum dedigi icin yataklarimizi ayirmistik iyi ki de ayirmisiz ertesi gun test oldu pozitif cikti. Bu arada bol bol c vitamini portakal, kivi, cilej tuketin esinizede muhakkak yedirin. Portakal suyi skin icsin. Covid ilaclari disinda c , d vitamini, coraspin ve cinko kullanmasini saglayin. Vitamin takviyeleri cok ise yariyor. Gecmis olsun. Umarim size bulasmadan atlatirsiniz. 🙏