MinikMaya Babyiveannesi ilk zamalar olmustu hem tazesi hem de kurusunu yemedim. Simdi 30. Haftadayim bu aralar da surekli coban salata yiyorum soganli canim cekiyor😀
Kuben Hamileyken soğan türevlerinden keyif alan bir tek benim heralde. Yemek yaparken kavrulan soğan kokusu mest ediyordu beni 😃
MinikMaya Babyiveannesi ayy bide icine kuru reyhanla sumak koyuyorum on numara oluyor. Tavsiye ederim🤤
Saniss Babyiveannesi kuru soğan yemeklerde yanık yanık kokmaya başladı 30lu haftalarımdan sonra ama çiğ olarak yiyebiliyorum. Ama yemeklere koymuyorum varsa yiyemiyorum🤭
en_guzel_emanetlerim Babyiveannesi tam aksine bayılıyorum yemeye geçen gün eşimle yemek yerken sadece pilavla yeşil soğan yedim şimdi postu görünce yine canım istedi 😅 gidip pilav yapayım yanınada soğan 🤷♀️🧅😂😂😂
Mrs-Turkk Gebe oldğumu bilmeden canım bir tazee soğan ile menemen cekmişti kiii annem ille yedirmişti bişey varsa diye ki miniğim varmışş😂 şu an kokuları etkiliyor baya evet
jellymon Babyiveannesi Ben ilk başlarda soğandan nefret ediyordum. Kokusu bile beni deli ediyordu. Şimdi 30. haftamfayım artık geçti
Yenihesap Ah birde salça var 🤦♀️ Ondanda çok tiksinmiştim et tavuk balık saymıyorum yoğurt ayran eşimi saymıyorum bile 🤣🤣