kubrads01 Kızlar saçımı boyayacam 3 buçuk aylık olduk doktorum artık yapabilirsin dedi doğal boya ile..saç boyayan varsa hangi marka kullandınız ve kaç aylıkken yaptınız?
Kbra_em kubrads01 bende bu cuma boyatıcam 23 haftalık olucaz trenyoldan aldım HERBATINT bitkisel saç bayası
Nymphadoraa kubrads01 kısmet olursa haftaya doğumum olacak. Geçen hafta biomagic ile boyadım. Amonyak içermiyor. Kokusu da yok denecek kadar az. Hiç rahatsız etmedi. Bir sıkıntı yaşamadım. Watsons tan aldım
Annecibebekler Uyumsuzzz Bitkisel boya kullanmak daha uygun olur. Kokusu yok, kimyasal madde sayısı az, alerjen etkisi az
kubrads01 Uyumsuzzz doktor kokusunu almadıkça sıkıntı olmaz dedi deriden kana karışan bir kimyasal değilmiş bana aslında bitkisel kullanmak zorundasın da demedi ama ben bitkisel almayı düşünüyorum
Sevi36610 Davines markası ile boyatıyorum.boyayı sürdükten sonra kuaförün kapısında açık hava da oturuyorum.
Tugbays Tugbays İnoadan emin değilim ama Naturign ve Phyto organik, trendyolda satılıyor yorumlarına falan da bakabilirsiniz