Tugba_24 28+4 kaç aylık hamile oluyo acaba ? Siteler hep yanıltıyo kendim hesaplamaya kalkınca kafam karışıyor bilginize ihtiyacım var
Nurhan47 Tugba_24 kaç günlük hamılesınız 30 bolun hesap makinesi ile orda kac aylık oldugunuz cıkıyor
Prlkelif Tugba_24 blokta bununla ilgili çok güzel yazı var onu okuyun veya şöyle hesaplayın bir ay 30 gün yani 4hafta+ 2 gün bitince bir aylık oluyor bende o blok yazısında öğrendim yoksa bana kalsa 4 haftayı bir ay hesaplıyordum 🙈
Tugba_24 Denizyildizii son adet tarihim 31 ekim haftayla uyumlu 28 haftalık gebeliğim ama hesaplayınca 7 buçuk aylık çıkıyorum ama kimiside hayır daha 6buçuk aylık diyor
Denizyildizii Tugba_24 1 kasım 2 aralık 3 ocak 4 şubat 5 mart 6 nisan. Bugünde mayısın 19 u olduğuna göre 6 ay 19 günlüksün. Çok basit aslında☺️
Tugba_24 Denizyildizii öyle hesapladım ama bi yanlışlık var hep merak edip sitelere bakıyorum haftalık gebelik takvimine kafa karıştırıyo 🥴
Melike Tugba_24 Merhaba güzel annemiz, 6 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz. Blog yazımızdan bakarak, hafta hafta gebelik takibinizi yapabilirsiniz. Keyifli Forumlar 🌸💖 https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/22/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/
Ates_ Kaç haftalıksan onu 7 ile çarparsın üstüne artı gün neyse onu eklersin. Ortaya toplam gün çıkar. Her ayı da 30 günden hesaplarsan sonuç çıkıyor zaten. 6 ay 20 gün. Yani çok zor olan bir şey de değil.