Güzel anneler ve anne adayları,
Bende bayramın birinci günü doğuma girdim. Her iki doğum şeklinden de çok korkuyordum. Bizim kız sağolsun hiç dönmedi makat gelişti.
Nasıl başladığına gelirsek, 12 mayıs arefe günü gece 3:30 da wc’ye kalktım idrardan sonra böyle beyaz bi akıntı fış diye aktı sonra sildiğimde kanlı bi akıntı geldiğini gördüm. Sonra bi ped koydum hastaneyi aradım gelmemi söylediler emin olmak için. O sırada eşimi uyandırdım. Çok panik oldu o ben soğukkanlıydım.
Odada üzerimi değişirken birden foş diye su aktı tamamen ıslandım ped falan hikaye asla yetmedi. Havlu koydum yine sızdırıyor aşırı bi su geldi bende yani durdurmak imkansızdı.
Arabaya binerken çöp poşeti serdik gidene kadar tamamen ıslandım.
Hiç sancım yoktu hastaneye kadar ebe kontrol ettiğinde 3 cm açıklık olduğunu söyledi ben şok oldum o an o kadar istedim ki normal olmasını.
Ebe tekrar kontrol ettiğinde aşırı canımı yaktı elini çıkardığında kanlıydı parmakları o anda ipler koptu bende sancıları hissetmeye başladım. Ebeye dedim yani alacaksanız sezaryene alın hemen ne diye sancı çekeyim. Hala şöyle de bi soru işareti kaldı kafamda acaba biraz sancıyla bekleseydim döner miydi bebem ?????
Ben yurtdışında yaşıyorum ve o gün resmi tatildi kendi doktorum gelemedi ona çok sinir oldum.
Çok geçmeden ameliyathaneye aldılar beni soğuktu baya üzerime sıcak bir şey serdiler. Ekip muazzamdı çok ilgili güler yüzlüydü. Anestezi uzmanı tek tek anlatarak yaptı her şeyi. Önce sterilize etti sonra uyuşturucu iğne vurdu iğne girişini hissetmemem için sonra da epidurali enjekte etti hiç hissetmedim sadece bacakta sıcaklık meydana geldi o an uyuşmaya başladı. Elektrik çarpması vs gibi bi his olmadı bende. O andan sonra aşırı titreme geldi bana kendimi durduramadım normal olduğunu söylediler.
En korktuğum ana geldi çekiştirmeleri hissetme kısmı, evet hissediyorsunuz ama beklediğim gibi kötü değilmiş. Bebeğimi aldılar sonra üzerine bi örtü sermişler şapka taktılar gösterdiler sadece ten tene temas olmadı bende maske vardı eşimde de. Eşim aldı onda durdu biraz .
Çok tuhaf bir duyduydu ben hala inanamıyorum.
Asıl olay ameliyatta değilmiş arkadaşlar asıl bomba ameliyat sonrasıymış😂 benim zayıf bir bünyem var ve çok çok zorlandım ameliyat sonrasında. Ayağa kalkmak zordu başım çok döndü ama ilk iki gün sadece sonra iyidi.
İdrar ve büyük tuvaletimi yapmakta sıkıntı yaşamadım, kuru erik yedim hurma yedim.
Şu an tam 7. Gündeyim ve aşırı derecede abdominal kas ağrıları ve mide ağrısı çekiyorum o ağrıları beni benden etti buna ne iyi gelir ilaç kullanıyorum başka iyi gelen bişey biliyorsanız yazın lütfen.
Baş ağrısı olmadı bende narkozu direk kusarak attım ilk gün ama arada belim ağrıyor ve kuyruk sokumum ağrıyor hissiz hemde.
idrarımıda geldiğini hissetmiyorum sanırım dikiş bölgesi hissiz olduğundan.
inşallah en kısa zamanda toparlanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bi terliyorum bi titriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
herkese güzel doğumlar dilerim Allah yardımcınız olsun