Meu-19 oğluma yeni başladım bende öncelikle çok sabırlı olman lazım çocuğun çişini veya kakasını gizli gizli saklanarak yapıyorsa anlaki o tuvalete hazır ilk başlarda maalesef biraz inatçı oluyorlar ben kızımda çok kolay alistirdim ama oğlum biraz uğraştırdı inadını ödül vererek kırdım saklanıp bezine yapmayı tuvalete gitmeyi tercih ediyordu baktım saklaniyo Tuvaletini yapmış bile olsa alıp lazimliga oturtup bekledim yaparsan sevdiği çikolatadan alicagimi söyledim ilk başlarda debelendi yapmadı inat etti üstüne kaçırdı falan ama sen yılip vazgecmiceksin ilk gün böyle geçti ikinci gün temiz kıyafetin kalmadı isersen çıplak kalırsın dedim tuvaletini lazimligina yaptı hem ödülunu verdim teşvik ettim hemde isrararla aman işeme sakin elbisen kalmadı bezin yok dedim bezlerinide sakladım bu arada asla kızma inada giriyolar sinirlensende yumuşak olmaya çalış süreklide sor cisin geldimi diye çünkü ilk başta tutmayı bilmiyorlar tuvalete gittikçe öğreniyorlar bı iki gün kacirabilir yanlışlıkla benim 4 günüm 2 gün kaçırdı gitti geldi 2 gündür bı damla bile kaçırmadı nerdeyse gece bile bezini pisletmiyo herşeyden önce sabır gerektiriyo