bademsekeri42 Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu biraz önden gidiyormuş şeker testi yaptrıdım sonucunu perşembe alıcam başına böyle bişey gelipte şeker hastası çıkan var mı ?
Pelinbyrktrlr bademsekeri42 Kaç gr canım? Benim 24+6da 937 gr 35cmdi. 26.haftada 75gr şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı 😊
selinn_ bademsekeri42 benim kilosu da boyu da önden gidiyordu. Şekerden suphelendi yaptırdık birsey cikmadi
bademsekeri42 Pelinbyrktrlr 1.250 çıktı canım doktorda bitaz fazla şeker testine bakıp ona göre bişey diyebilirim dedi bu haftalarda 900-1000 olması gerkiyomuş en fazla
Pelinbyrktrlr bademsekeri42 benim kesin şeker hastası olmam lazımdı o zaman😃 illa ki çıkacak diye bir şey yok ben de sormuştum doktoruma şeker olduğunu düşünmüyorum sadece kilo olarak değil beyin ve organ gelişimi olarak da 1 hafta ileride demişti. Nitekim de şeker çıkmadı…
Pelinbyrktrlr bademsekeri42 İnşallah canım, direkt de insüline başlanmıyor. Önce diyet yapıyorsun diyetle kontrol altına alınmazsa insüline başlanıyor. Çoğu zaman da diyet işe yarıyor zaten. Dilerim güzel sonuçlar alırsın